S-a înecat sub ochii fiului: Corpul actriței Naya Rivera, găsit în apele lacului Piri, la 5 zile de căutări intense

Actrița Naya Rivera, cunoscută din serialul Glee, s-a înecat sub ochii fiului ei în vârstă de 4 ani, spun polițiștii din California citați de BBC.

Foto: Naya Rivera/ Photo by Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/www.nbclosangeles.com

După cinci zile de căutări, corpul actriței a fost găsit în lacul Piri, unde plecase cu barca împreună cu fiul ei.

Actrița, în vârstă de 33 de ani, s-ar fi înecat accidental, din datele de până acum ale anchetei, citează Digi24.

Șeriful din districtul Ventura, Bill Ayub, a precizat într-o conferință de presă că trupul actriței a fost recuperat din lac.

„Pe baza locului în care a fost găsit, caracteristicilor fizice și hainelor și având în vedere că nicio altă persoană nu a fost dată dispărută în zonă, suntem convinși că trupul pe care l-am găsit este al Nayei Rivera. Detectivii au ajuns la concluzia că nu sunt indicii că ar fi fost comisă o crimă sau că ar fi vorba de o sinucidere”, a spus Ayub.

El a dat detalii și despre mărturia fiului actriței, găsit în barca pe care aceasta o închiriase.

„Băiatul și Naya au înotat în lac. L-a ajutat să urce în barcă. Le-a spus anchetatorilor că s-a uitat înapoi și a văzut-o cum dispare sub suprafața apei”, a mai spus șeriful.

În 8 iulie, Rivera a închiriat o barcă și a plecat împreună cu fiul ei în vârstă de 4 ani pe un lac aflat la 50 de kilometri de Los Angeles. Pentru că nu a reapărut, în aceeași zi au început căutările cu scafandri și elicoptere.

Copilul a fost găsit dormind, în barcă. Purta vestă de salvare.


Pub