(video) Ion Chicu, despre moțiunea împotriva Guvernului: Vă interesează ce fac 10 zăpăciți din Parlament? Mă atrageți în „Las Fierbinți”

Prim-ministrul Ion Chicu se pare că nu ia în serios moțiunea care se pregătește în Parlament. Întrebat cum o comentează și dacă prezintă un pericol, premierul a catalogat deputații inițiatori ca fiind niște „zăpăciți”.

Foto: UNIMEDIA

„Ia uitați-vă ce eveniment avem afară, oameni buni. UE, într-un semn de solidaritate cu RM, ne-a oferit un asemenea suport frumos, pe voi va interesează nu știu ce fac 10 zăpăciți din Parlament. Încercați dumneavoastră, care tot mă atrageți în „Las Fierbinți”, să înțelegeți cat de greu le este medicilor sa poarte acest echipament”, a declarat Chicu la ceremonia de transmitere a ajutorului umanitar din partea UE și OMS Republicii Moldova.

Amintim că în pofida faptului că Partidul Acțiune și Solidaritate a anunțat că va decide la ședința de sâmbătă a Consiliului Național dacă semnează moțiunea de cenzură împotriva actualului Guvern, Platforma DA, autorul documentului, insistă ca semnăturile să apară până la ședința de joi a Legislativului. „Dacă nu se reușește până în această joi să fie depusă moțiunea semnată, atunci Legislativul pleacă în vacanța de vară și toată procedura se reduce la zero”, explică vicepreședintele Platformei DA, Alexandr Slusari.


Pub