(foto) Și-au ținut relația în secret aproape 2 ani! Ce surpriză i-a pregătit business trainerul Alexandru Bordea iubitei sale, de ziua ei

Formează un cuplu de aproape doi ani, dar abia acum și-au afișat relația. Femeia care face imagine pentru MAI, Alina Zbancă, se iubește cu fondatorul Angry Business, Alexandru Bordea, care i-a organizat o sărbătoare de poveste, în acest weekend, de ziua ei. Cum și-a petrecut ziua specială, dar și ce planuri de viitor fac, Alina a dezvăluit, în exclusivitate, pentru Shok.md.

Foto: Shok.md

Alina Zbancă a împlinit, sâmbătă, frumoasa vârstă de 30 de ani, iar iubitul i-a pregătit o surpriză nemaipomenită, de poveste, cum ne-a relatat ea: „Alex a organizat sărbătoarea. Eu nu am știut decât ora și locația. Au fost prezenți cei mai apropiați oameni. Colegi de serviciu și prieteni. Am fost surprinsă de culoarea evenimentului, albastrul cerului, (preferata mea). Alex a avut grijă să organizeze nu o zi de naștere, dar o adevărată poveste. My blue day – așa am numit-o”.

Alina spune că a rămas cu adevărat impresionată, deoarece, „de regulă, m-am obișnuit să fac totul cu mâinile mele. E primul eveniment organizat pentru mine, fără implicarea mea. A fost cu adevărat o sărbătoare a inimii. Nu număr anii, dar oamenii pe care am norocul să-i cunosc și chiar dacă pandemia nu a permis să fim mulți, frumusețea și bunătatea lor m-au impresionat”.

Alina Zbancă a avut o surpriză specială de ziua sa / Sursa:Shok.md
Alina Zbancă a fost surpinsă într-un mod special, de ziua sa / Sursa:Shok.md
Alina Zbancă a fost surpinsă într-un mod special, de ziua sa / Sursa:Shok.md

Când și cum a început relația Alinei cu Alexandru Bordea și ce planuri de viitor fac împreună citiți pe Shok.md.


Pub