Actorul Vlad Ciobanu, care suferă de leucemie acută, are nevoie de ajutor pentru tratament. Unde puteți face donații

Actorul și regizorul Vlad Ciobanu a făcut tratamentul de chimioterapie, iar acum urmează perioada de reabilitare, una „foarte importantă și dificilă”, așa cum a scris fratele său pe o rețea de socializare. În aceste clipe, artistul are mare nevoie în continuare de sânge, dar și de ajutor financiar, întrucât tratamentul este foarte costisitor. „Vă rugăm să fiți alături de noi!”, a scris fratele lui Vlad, scriitorul Vitalie Ciobanu.

Foto: Vlad Ciobanu/Facebook

Astăzi, Victor Ciobanu a anunțat pe o rețea de socializare că a fost deschis un cont bancar pentru donații, unde pot contribui toți cei cu inimă mare, care vor să ajute. Fondurile vor fi folosite pentru achitarea tratamentului actorului.

„Dragi prieteni, Vă rugăm să ne ajutați să achităm tratamentul fratelui meu, Vlad Ciobanu, actor, regizor, profesor de Arta Actorului, diagnosticat cu leucemie mielomonocitară acută. Este internat la Institutul de Regional de Oncologie Iași, secția Hematologie. Vlad a făcut tratamentul de chimioterapie, acum începe o perioadă foarte importantă și dificilă – reabilitarea. Ne rugăm să o traverseze cu bine”, a scris Victor Ciobanu.

Acesta a menționat că actorul are nevoie, în continuare, de donații de sânge, „în special de persoane cu rezus Negativ. Vă mulțumim din suflet!”

Pentru a-l ajuta să depășească boala, fratele său a deschis un cont bancar unde pot fi transferate donațiile financiare în Euro, Dolari și MDL. Deținătorii de carduri RON pot face de asemenea donații în Euro sau Dolari.

Rechizitele bancare:

Banca beneficiară MOLDMD2X

Valuta - MDL;

BC MOLDINDCONBANK S.A.

IBAN MD91ML00000002252009926

Numele beneficiarului: Ciobanu Vitalie

***

Bănci corespondente:

Valuta - EUR

SOLADESTXXX

BENEFICIARY BANK – MOLDMD2X

BC MOLDINDCONBANK S.A.

MD91ML000000022520099526

BENEFICIARY CUSTOMER – Ciobanu Vitalie

***

Valuta - USD

BLBBBY2X

BENEFICIARY BANK – MOLDMD2X

BC MOLDINDCONBANK S.A.

MD91ML000000022520099526

BENEFICIARY CUSTOMER – Ciobanu Vitalie

Amintim că actorul Vladimir Ciobanu, cunoscut pentru rolul lui Mihai Eminescu în filmul „Luceafărul”, a fost diagnosticat cu leucemie și este internat la Institutul Regional de Oncologie Iași, secția Hematologie. Prietenii artistului, dar și fratele său, au îndemnat oamenii cu inimă mare să doneze sânge pentru actor.

Vlad Ciobanu este director general al Centrului Național de Educație prin Artă (CNEA), Chișinău, care se ocupă cu producerea unor proiecte culturale din diverse domenii: arte scenice, muzică, literatură, arte plastice și media.

Actorul l-a jucat pe adolescentul Eminescu în filmul „Luceafărul”, regizat de Emil Loteanu și turnat în 1987, pe când era doar un adolescent.


Pub