7 persoane au fost răpuse de noul tip de coronavirus. Este vorba despre 5 bărbați și 2 femei

Ministerul Sănătății informează despre alte 7 decese provocate de noul tip de coronavirus. Este vorba despre două femei și 5 bărbați din diferite raioane ale țării.

Foto: UNIMEDIA

O femeie de 68 ani, din raionul Drochia, internată la data de 9 iulie, la Spitalul Raional Drochia, a decedat. Femeia avea și alte comorbidități precum hipertensiune arterială gr. III.

Cel de-al doilea deces este vorba despre un bărbat de 75 ani, din municipiul Chișinău, internat la data de 25 iunie, la Spitalul Clinic Municipal nr.1, având și alte boli precum cardiomiopatie mixtă, hipertensiune arterială.

Un alt bărbat de 75 ani, din Soroca, internat la data de 8 iulie, la Spitalul Raional Soroca, a fost răpus de boală. Acesta suferea și de hipertensiune arterială, infarct miocardic vechi, obezitate gr. II.

O femeie de 40 ani, din raionul Căușeni, internată la data de 8 iulie, la Institutul de Medicină Urgentă,a murit. Femeia suferea și de Insuficiența venoasă cronică vaselor membrelor inferioare, Obezitate gr III.

Cel de-al 5-lea deces este vorba despre un bărbat de 60 ani, din raionul Cantemir, internat la data de 16 iunie, la Institutul de Medicină Urgentă, având și alte boli precum hipertensiune arterială gr. III, cardiopatie hipertensivă, hepatită toxică.

Un alt bărbat de 68 ani, din municipiul Chișinău, internat la data de 3 iulie, la Spitalul Clinic Municipal „Arh. Mihail”, a decedat. Acesta suferea și de boală renală cronică stadiu III, hepatită cronică, hipertensiune arterială.

Cea de-a 7 victimă este vorba despre un bărbat de 57 ani, din raionul Nisporeni, internat la data de 9 iulie, la Spitalul Raional Nisporeni. Bărbatul avea și alte boli precum hidrotorax bilateral, fluter atrial persistent.

Bilanțul deceselor provocate de noul tip de coronavirus ajunge la 649.


Pub