PAS va decide la sfârșitul săptămânii dacă va semna moțiunea de cenzură inițiată de Platforma DA

Partidul Acțiune și Solidaritate va decide la sfârșitul săptămânii dacă va semna moțiunea de cenzură împotriva actualului Guvern, inițiată de Platforma DA. Declarația a fost făcută pentru UNIMEDIA de către Partidul Acțiune și Solidaritate.

Foto: UNIMEDIA

„În primul rând, noi ne dorim ca moţiunea de cenzură să aibă o finalitate – demiterea guvernului Chicu. În al doilea rând, trebuie să avem siguranța că există voturi să înlocuim guvernul lui Dodon cu unul puternic, în care oamenii să creadă. Decizia de semnare a unei moțiuni de cenzură se va lua, în mod statutar, la Consiliul Național Politic al PAS, care va avea loc în această sâmbătă”, a precizat PAS.

Amintim că ieri liderul Platformei DA, Andrei Năstase, a criticat partidele care așa și nu au mai semnat pentru moțiunea de cenzură inițiată de Platforma DA împotriva actualului Guvern.

Platforma DA a anunțat lansarea unei moțiuni de cenzură împotriva actualului Executiv încă acum mai bine de o lună, precizând că mizează pe voturile fiecărui deputat în parte, fără să creeze alianțe sau coaliții cu fracțiunile din care aceștia provin.

Discuțiile ce ține de moțiunea de cenzură așa și nu au ajuns la o finalitate, iar Platforma DA a anunțat că săptămâna ce vine va veni cu o nouă moțiune.


Pub