17:42:11 16.04.2024
Stiri

VIDEO // Textul MOȚIUNII de cenzură împotriva Guvernului Chicu este pregătit, iar până la finele zilei documentul urmează să fie completat cu SUGESTIILE venite de la fracțiunea PAS: „Suntem contra cronometru”

Actualitate 13.07.2020 13:36 Vizualizări2371 Autor: Ziarul National
VIDEO // Textul MOȚIUNII de cenzură împotriva Guvernului Chicu este pregătit, iar până la finele zilei documentul urmează să fie completat cu SUGESTIILE venite de la fracțiunea PAS: „Suntem contra cronometru” Captură privesc.eu


Textul moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Chicu este pregătit, iar până la finele zilei de astăzi, 13 iunie 2020, documentul urmează să fie completat cu sugestiile venite de la fracțiunea PAS. Declarația a fost făcută de către vicepreședintele Platformei „DA”, Alexandru Slusari, în cadrul unui briefing de presă la Parlament.

Porivit lui Slusari, moțiunea de cenzură va fi depusă doar după ce va fi semnată de cei 26 parlamentari ai Platformei „DA” și PAS.

„Așteptăm ultimele sugestii de la PAS. Este important ca moțiunea să fie semnată de cei 26 de deputați. În această seară va avea loc ședința Biroului Politic al Platformei „DA”, unde, intuiesc eu, va fi luată decizia ca mâine să semnăm această moțiune de cenzură. Fracțiunea Platformei „DA” are doar 11 mandate și contăm foarte mult pe sprijinul fracțiunii PAS”, a precizat Slusari.

Parlamentarul a mai adăugat că astăzi se vor întruni și organele de conducere ale PAS, care urmează să decidă dacă va fi semnată moțiunea de cenzură propusă de Platforma „DA” sau nu.

„Din câte știm, și PAS, în cadrul organelor de conducere, urmează să examineze astăzi această moțiune. Nu vreau să vin cu anumite comentarii, chiar dacă uneori mi se pare că doar Platforma „DA” dorește demiterea acestui guvern... Dar așteptăm până mâine... Trebuie să înțelegem că suntem contra cronometru și au rămas maximum trei săptămâni până la închiderea sesiunii parlamentare de primăvară-vară. Nu putem exclude că vor fi încercări să fie închise sedințele Parlamentuluiu și mai devreme.

Iată de ce ori ne ocupăm serios cu acest lucru, sau cineva urmează să-și asume consecințele că rămâne acest guvern-catastrofă, în frunte cu Igor Dodon. Un guvern care va organiza alegerile prezidențiale și parlamentare anticipate. Dar vedem deja mâine care va fi situația”, a conchis Slusari.



Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md