12:21:09 28.03.2024
Stiri

Fuego a publicat primele fotografii cu mama lui: Cât de frumoasă era în tinerețe și ce eforturi deosebite a făcut pentru celebrul cântăreț

Actualitate 13.07.2020 19:59 Vizualizări5886 Autor: Ziarul National
Fuego a publicat primele fotografii cu mama lui: Cât de frumoasă era în tinerețe și ce eforturi deosebite a făcut pentru celebrul cântăreț


Toată lumea se întreabă cum arată mama lui Fuego, atât de cunoscută pentru faptul că este invocată în cântecele artistului. Iată că, cu puțin timp în urmă, cântărețul a decis să o scoată din sertarul cu amintiri câteva fotografii și să arate cât de frumoasă era mama lui în tinerețe, dar și câteva mai actuale.Fuego a postat și câteva gânduri bune pentru cea care i-a dat viață, pe Facebook.

El a dezvăluit că mama este eroul lui, pentru că l-a crescut cum a putut mai bine și a luptat pentru bunăstarea lui, deși a rămas văduvă destul de tânără. Cântârețul a mai povestit și că datorită eforturilor pe care mama sa le-a făcut pentru el l-au ajutat să devină artistul care este astăzi.

„Ea este mama mea! Răvășitoare aș putea spune, avea vreo 18-19 ani în prima poză, fiind, la ora aceea, una dintre cele mai frumoase femei de la Turda. O luptătoare, ea nu s-a lăsat nici o clipă învinsă, deși a trecut prin multe. Țelul ei suprem am fost eu. Pentru mine a muncit pe brânci, pentru mine a făcut sacrificii, iar azi, deși singură, fără tata, pe care l-am pierdut prematur, se bucură de tot ce am reușit eu să fac. Anii au schimbat-o, dar seninătatea din ochi a rămas aceeași și sunt mândru cu ea, cu tot ce-a făcut și în special cu felul în care m-a educat! Nu știu dacă o voi putea răsplăti pentru asta, dar știu sigur că o iubesc și că datorită ei, dincolo de orice, sunt unde sunt azi! Nu fac mare caz, dar părinții ne sunt în continuare, până la sfârșitul vieții, rațiune, simțire și liman", a scris Fuego pe Facebook.



Tatăl cântărețului Fuego a murit în preajma Paștelui

Pentru Fuego, Paștele este o sărbătoare tristă, deoarece în preajma acestei și-a pierdut tatăl, în urmă cu 10 ani, scrie B1.ro.

Astfel că, din păcate, Paul Surgiu povestește că în fiecare își amintește acest eveniment, odată cu Înviere lui Iiisus. „Mai triste au fost toate sărbătorile din 2010 încoace, pentru că atunci, chiar în preajma Paștelui, l-am pierdut pe tatăl meu. Și e mai urât totul fără el. Cele mai frumoase amintiri sunt, firește, cele din copilărie, când venea Paștele și simțeam mirosul de cozonaci cu mac făcut de bunica mea, făceam ouă roșii și mergeam la Denii și cântam în strană”, spunea Fuego anul acesta înainte sărbătorilor.

Fuego este extrem de discret cu viața personală

Fuego, pe numele lui Paul Surugiu este un bărbat extrem de discret atunci când vine vorba de viața personală. Pe cât de mult îi place căldura publicului și aprecierea fanilor, pe atât de departe preferă să stea de lumina reflectoarelor, atunci când vine vorba despre aspectele intime ale vieții sale. De-a lungul timpului, Fuego a avut două mari iubiri, drame care i-au schimbat viața, dar pe care le-a depășit întotdeauna cu mândrie.

Fuego a încercat întotdeauna să stea departe de scandalurile mediatice, lăsând muzica și talentul său să fie cele care vorbesc despre el. În viața sa însă au existat două evenimente mai puțin fericite, care l-au marcat pe celebrul artist. Alături de fosta lui iubită Paul a trecut prima drama, iar cea de-a doua a fost marcată de momentul morții tatălui său, relatează Ciao.ro.



Cine a fost iubita lui Fuego

Fuego și Ana Maria Ciuașu au trăit o frumoasă poveste de dragoste, din 2003 până în 2004. Artistul și iubita s-a au trecut prin clipele grele pe parcursul celor patru ani, femeia pierzând două sarcini, pe prima la două luni și pe cea de-a doua la trei luni.

La acea vreme s-a scris în presă că membrii cuplului urmau tratamente ca ea să poată rămâne însărcinată. Atât paul cât și Ana Maria își doreau foarte mult un copil. Din păcate însă cei doi s-au despărțit, iar anunțul trist a fost făcut chiar de către artist. Fuego anunța la acea vreme că el și Ana Maria nu mai formează un cuplu, însă au rămas buni prieteni după încheierea poveștii de iubire. „Relația mea cu Ana Maria nu mai există. Ana nu mai face nici tratament cu antibiotice, nici cu injectabile pentru a rămâne însărcinată. S-a terminat totul. Relația noastră s-a încheiat de curând, dar noi am rămas buni prieteni!”, a povestit Paul Surugiu, potrivit Ciao.ro.

La acel moment, dragostea lor era așa de mare că a existat și posibilitatea unei căsătorii, însă cei care puneau mai multă presiune pe cuplu erau prietenii și familia. „Nu urma neapărat să ne căsătorim în sensul de ceva planificat. Mai mult cei din jurul nostru își doreau asta decât ne-am dorit noi. Scopul relației noastre nu a fost căsătoria. Pasul ăsta trebuie să vină firesc și nu dintr-o presiune publică sau pentru a intra în rândul lumii”, a povestit Ana Maria într-un interviu acordat la începutul anului 2020, potrivit sursei citate anterior.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md