23:34:55 28.03.2024
Stiri

VIDEO // Marina Tauber: Poliția BLOCHEAZĂ oamenii care încearcă să ajungă la „OrheiLand”, pentru a cere redeschiderea parcului de distracții

Actualitate 12.07.2020 11:57 Vizualizări1511 Autor: Ziarul National
VIDEO // Marina Tauber: Poliția BLOCHEAZĂ oamenii care încearcă să ajungă la „OrheiLand”, pentru a cere redeschiderea parcului de distracții


Poliția blochează în aceste momente accesul mașinilor și microbuzelor în orașul Orhei. Acțiunea poliției ar avea scopul de a intimida și bloca manifestația de protest a cetățenilor împotriva "închiderii abuzive" a parcului „OrheiLand”, a declarat deputata Marina Tauber, într-o intervenție live pe Facebook.

Din imaginile filmate de Marina Tauber se vede cum, la intrarea în oraș, echipajele poliției stopează unele unități de transport, în special microbuze. „Poliția intimidează astfel populația să vină la protestul de la OrheiLand”, a declarat Tauber.

Potrivit ei, Orheiul "va lupta pentru drepturile sale".

„Noi am spus că vom ieși masiv și vom lupta pentru drepturile noastre, mai ales după declarațiile lui Chicu, care a spus că decizia Comisiei Naționale Extraordinare pentru Sănătate Publică a fost „special for Orhei”, a precizat Marina Tauber.

Deputata a făcut apel la premier să oprească acțiunile poliției. „Dle Chicu, nu încercați să ne opriți cu reprezentanții MAI, lor le este rușine, nu vor să oprească oamenii. Vă rugăm insistent, vă solicităm insistent să opriți aceste acțiuni, pentru că nu vă vor ajuta”, a declarat parlamentara.

Marina Tauber a mai spus că va face apel la instituțiile competente pentru a aprecia legalitatea acțiunilor poliției, mai ales că și numeroși cetățeni s-au arătat revoltați de aceste acțiuni.



De menționat că în aceste momente la „OrheiLand” are loc o nou protest împotriva închiderii parcului de distracții.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md