03:43:03 29.03.2024
Stiri

Florin Piersic, despre aventura pe care a avut-o cu Angela Similea: Am fost într-un amor nebun

Actualitate 12.07.2020 13:28 Vizualizări5483 Autor: Ziarul National
Florin Piersic, despre aventura pe care a avut-o cu Angela Similea: Am fost într-un amor nebun


Florin Piersic a vorbit deschis despre aventura pe care a avut-o cu cântăreață română de muzică ușoară, Angela Similea. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste în spatele cortinei. Despre „amorul nebun” și despre motivul pentru care nu și-a părăsit soția, ca să rămână împreună cu marea artistă, a vorbit, cu lux de amănunte, Florin Piersic, conform Antena Stars.

Florin Piersic și Angela Similea au reprezentat un cuplu ideal pentru tinerii din generația anilor 70-80. În ciuda faptului că la momentul respectiv povestea lor de dragoste era bazată doar pe zvonurile gurilor rele, iată că la mai bine de 30 de ani adevărul iese la iveală. Relația dintre ei a fost confirmată chiar de marele actor, Florin Piersic.

Florin Piersic a mărturisit că era imposibil ca între el și Angela Similea să nu se lege ceva, dat fiind că între ei exista o tensiune sexuală atât de mare, încât putea fi tăiată cu cuțitul. Mai mult de atât, marele actor a dezvăluit că au trăit „o poveste de dragoste frumoasă”.

„Cu Angela am fost într-un amor nebun. Luni întregi am plecat cu ea în deplasari și era imposibil să nu avem ceva, mai ales că Similea era foarte frumoasă și dorită de toţi. La început ne șicanam, apoi am început să ne apropiem din ce în ce mai mult, ne mai și pipăiam, pâna ne-am cuplat de tot. A fost o „lipitură” în toata regula, o poveste de dragoste frumoasă, de care acum îmi aduc aminte cu plăcere”, a relatat marele actor.

Pe atunci, Florin Piersic era căsătorit cu actrița Anna Szeleș, iar Angela Similea era măritată cu olandezul Jan Hilgen. Și chiar dacă aventura a avut loc în timpul regimului comunist, divorțul celor doi nu ar fi fost atât de blamat, pentru că deja erau considerați un cuplu.

Cu toate acestea, Florin Piersic și Angela Similea au decis că este mai bine să își continue căsniciile pe care le aveau, în ciuda poveștii de dragoste pe care o trăiau o maximă intensitate. Din seria dezvăluirilor, îndrăgitul actor a explicat și care a fost motivul pentru care nu a vrut să se despartă de soția sa, în detrimentul „amantei” cu care avea o relație în paralel.

„Nu am avut un amor cu ea ca să doresc să mă despart de soţia mea de atunci, Anna Szeleş. Eu am iubit-o pe Angela şi am avut unele momente în care am simţit că ea ar fi făcut orice ca să rămână cu mine”, a subliniat Florin Piersic, potrivit adevarul.ro.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md