Șefii de promoție de la Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți au primit în dar câte un iPhone 11 de la Renato Usatîi

BeFunky-fddf

Сei mai buni studenți din acest an ai Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți au obținut titlul de „Şef de promoţie 2020”. Aceștia sunt Violeta Iațco – Facultatea de Litere, Ana-Maria Celan – Facultatea de Ştiinţe Reale, Economice şi ale Mediului, Anghelina Anghievici – Facultatea de Ştiinţe ale Educaţiei, Psihologie şi Arte și Alexandru Latco – Facultatea de Drept şi Ştiinţe Sociale.

Cu această ocazie, primarul de Bălți, Renato Usatîi, le-a oferit câte un iPhone 11.

„Am avut onoarea să particip la o conferință online cu studenții de la Universitatea de Stat «Alecu Russo» din municipiul Bălți. Ei au ales patru șefi de promoție de la patru facultăți, cu cele mai bune rezultate. Am fost plăcut surprins să văd că sunt studenți cu media de 9,33, 9,62, 9,49. Așa că, pentru munca depusă, am decis să le ofer în dar câte un iPhone 11. Am înțeles că într-adevăr sunt foarte minunați”, a afirmat Renato Usatîi.

Edilul a mai spus că la următoarea zi a studentului, organizată la Bălți, îi va invita pe cei patru tineri să susțină câte un discurs de pe scenă pentru a-i stimula pe toți reprezentanții tinerei generații să le urmeze exemplul.

„Sperăm să ajungem la toamnă fără pandemii și alte probleme, iar când vom organiza Ziua Studentului la Bălți, iar la acest eveniment vine tot tineretul din țară, o să-i invit pe acești tineri pe scenă să susțină câte un discurs în fața tuturor pentru a da un exemplu și altor tineri”, a adăugat edilul.

Și Renato Usatîi și-a făcut studiile la Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți. El este absolvent al facultății de Limbi străine, la care a fost înscris după ce în anul 1994 a luat locul întâi la Olimpiada republicană de limba engleză.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente