(video) Redescoperă Moldova a lansat primul spot de promovare a turismului – Redescoperă Hîncești

Comunitatea Redescoperă Moldova a lansat primul spot de promovare a turismului receptor - Redescoperă Hîncești. Acesta conține secvențe video filmate în cadrul vizitei la Mănăstirea Hâncu, Localitatea Lăpușna, orașul Hîncești și satul Mereșeni.

Foto: Redescoperă Moldova

“Prin intermediul spoturilor postate ne propunem să-i facem pe moldoveni să călătorească, protejați, cât mai mult, redescoperindu-și țara. Un alt scop este semnalarea riscurilor de a pierde o serie de monumentele care degradează pe an ce trece, în cazul dat - Moara de abur din satul Mereșeni, lansată în 1910 și funcționabilă chiar și în prezent”, a declarat pentru UNIMEDIA Iulian Bercu, inițiatorul proiectului Redescoperă Moldova.

#RedescoperăHîncești este o scurtă prezentare a istoriei de sute de ani a acestei localități, produsă la inițiativa Primarul orașului Hincesti, Alexandru Botnari în cadrul inițiativei de promovare a turismului receptor, susținute de The Moldovan Investment Agency, Proiectul de Competitivitate din Moldova finanțat de USAID Moldova, Embassy of Sweden in Chisinau și UKAid și Asociatia Nationala pentru Turism Receptor.


Pub