Dezvăluiri din culisele Comedy Zebra Show: De unde se trage porecla lui Beton, cum a ajuns să cânte în corul bisericesc și ce l-a determinat să devină umorist

Unul dintre cei mai populari membri ai trupei umoristice Comedy Zebra Show, Dumitru Roman, a povestit, într-un interviu pentru Dorin Galben, despre copilăria sa, de unde i se trage porecla Beton, așa cum este numit și în prezent și cum din corul bisericesc a ajuns să fie umorist în una dintre cele mai cunoscute trupe din țară, scrie Shok.md.

Roman mărturisește că cel mai tare îl deranjează întrebarea de unde i se trage porecla, dar și denumirea trupei, însă a acceptat să deschidă parantezele. „Nu e un nume scenic, vine din copilărie, din curtea blocului. Am un frate mai mare și fiind mici, în curte, era la modă fiecare dintre noi să avem câte o poreclă. Prin 2000 era popular filmul Brigada, noroc de frate că nu sunt Cosmos, el avea un tricou cu inscripția Titon și băieții au început să îi spună Beton, iar mie – Beton cel mic. De atunci așa și am rămas. Sună destul de… beton”.

Cât despre Zebra Show, inițial aceasta apăruse în 2007, în anii săi de studenție, ca o echipă de TVC: „Se juca TVC, erau echipe diferite, băieții de la medicină erau în halate albe, cu umor negru, de aici și Zebra. Doctorii au un simț al umorului mai deosebit. Baza a fost atunci și a rămas și denumirea ulterior, din Zebra Friends s-a schimbat în Zebra Show. Deja prin 2011 s-a adăugat și Comedy, atunci era cunoscut proiectul din Rusia, poată dacă nu apărea, era să fie Zebra Show sau Umor cu zebra sau ceva mai banal”.

Părinții lui Roman nu au avut o viață ușoară, deși locuiau în capitală, însă el, fiind copil, nu a simțit greutățile anilor 90, deși de mic a fost implicat în diverse activități, ca să câștige și el un ban în plus pentru familie. „Ca să cumpere zilnic pâine și lapte, părinților nu le ajungeau banii, așa că erau nevoiți să iasă la piață, la fiecare stație era câte o piețișoară mică, vindeau începând de la ciocolate până la bere cu gheață”.

Citiți articolul integral pe Shok.md.


Pub