(video) Igor Dodon: Guvernul ar putea decide, astăzi, cu privire la redeschiderea grădinițelor

(update 10:30) Igor Dodon: Probabilitatea e foarte mare ca acest Guvern interimar sau cu drepturi depline să ajungă până la alegerile parlamentare anticipate.

Foto: UNIMEDIA

(update 10:20) Igor Dodon: Există o singură formulă de a schimba actualul Guvern: coaliție largă PSRM, PD Maia Sandu și Andrei Năstase.

(update 10:15) Igor Dodon: După ziua de ieri, activitatea Parlamentului a fost deblocată, acest lucru este bine și domnul Gațcan a jucat un lucru important, pozitiv, cu toate întrebările pe care le avem noi față de domnul Gațcan. Ieri el s-a comportat ca un medic, datorită lui medicii vor avea salarii majorate, activitatea Parlamentului a fost deblocată. Nu am discutat cu domnul Gațcan ultimele 2 săptămâni. Nu este de datoria președintelui să comenteze activitatea unui sau altui deputat, indiferent că este din majoritatea parlamentară sau din opoziție, sunt persoane care își asumă anumite riscuri când fac un pas sau altul.

(update 10:05) Igor Dodon: Cel mai probabil o să o înaintez la o distincție de stat, la Gloria Muncii, pe doamna Dumbrăveanu.

(10:00) Șeful statului, Igor Dodon, oferă răspunsuri la cele mai recente întrebări ale cetățenilor și jurnaliștilor, în cadrul emisiunii sale tradiționale de vineri, „Președintele răspunde”.

Urmăriți live, pe UNIMEDIA:


Pub