Mai multă performanță în viața ta: Vârful de gamă Huawei P40 Pro și căștile wireless Huawei FreeBuds 3, gadget-urile momentului

Cel mai nou smartphone lansat de HUAWEI atrage în special atenția utilizatorilor pasionați de fotografie și tehnologii de ultimă oră. Huawei P40 Pro - vârful de gamă al celei mai recente serii de telefoane promite o experiență de utilizare impecabilă. Cei care vor achiziționa telefonul în următoarele două luni, vor beneficia de Huawei FreeBuds 3, un avantaj dublu pentru iubitorii de muzică, ce pot asculta playlist-ul preferat din noul telefon într-o pereche de căști moderne și comode. Cele două dispozitive pot fi conectate foarte ușor, cu ajutorul Bluetooth-ului.

Foto: Huawei

Pe lângă acest pachet special, alături de noul telefon te vei bucura și de aplicațiile favorite în magazinul Huawei AppGallery cu care Huawei P40 Pro vine echipat. Astfel, vei putea socializa cu amicii pe Facebook sau Instagram, îți vei edita videoclipurile cu ajutorul Filmora Go, iar shopping-ul online rămâne și el aproape de tine prin aplicațiile unor brand-uri renumite.

Huawei P40 Pro / Sursa:Huawei

Huawei AppGallery aduce distracția în viața ta

Magazinul Huawei AppGallery cuprinde zeci de mii de aplicații internaționale de top. Printre acestea, cele care se bucură de cel mai mare număr de descărcări se numără: aplicațiile de Social Media precum TikTok, Snapchat, Facebook sau Instagram, aplicațiile de editare - Filmora Go, VivaVideo sau InShot, aplicațiile dedicate shopping-ului, foarte cunoscute și accesate de milioane de utilizatori, precum Aliexpress Shopping, Zara, Zara Home, Massimo Dutti, Vestiaire Collective sau Joom, dar și aplicațiile de music streaming - Tidal și Deezer.

Magia din spatele fotografiilor surprinse cu Huawei P40 Pro?

În lumea imaginilor mobile, se consideră că senzorul, obiectivul și software-ul au aceeași importanță. Având în vedere că fiecare smartphone vârf de gamă lansat recent pe piață are o configurație cu mai multe camere, producătorii și-au mutat atenția către alți diferențiatori, încercând să își găsească propria nișă.

Huawei P40 Pro / Sursa:Huawei

Huawei XD Fusion Engine se alătură numeroaselor capabilități de fotografiere pe care le oferă Huawei P40 Series. Nu contează dacă imaginile sunt surprinse în lumina zilei sau noaptea și au în prim plan o persoană sau un obiect - XD Fusion Engine optimizează detaliile și calitatea imaginii pentru a oferi cea mai bună imagine finală.

Huawei P40 Pro / Sursa:Huawei

Magie? Mai mult tehnologie! Este ingeniozitatea tehnică a HUAWEI. Utilizând NPU pe baza Da Vinci în Kirin 990, XD Fusion Engine îmbunătățește imaginile imitând modul în care creierul uman procesează informațiile vizuale. Imagistica la nivel de pixeli procesează detalii, culoare, interval dinamic, bokeh și alți factori pentru a genera o imagine portret de înaltă calitate pentru utilizatorii finali.

Pe lângă extraordinarul XD Fusion Engine care lucrează în fundal pentru a optimiza fotografiile, Huawei P40 Pro include și câteva instrumente noi pentru editarea rapidă a imaginilor. Capabilitățile puternice AI ale SoC-ului Kirin 990 îi oferă noului telefon posibilitatea de a suporta recunoașterea și procesarea AI în timp real. Acestea permit noului smartphone să aducă trei noi funcții: AI Best Moment, AI Remove Passersby și AI Remove Reflection - denumite HUAWEI Golden Snap.

Cum funcționează, pe înțelesul tuturor? Algoritmul de mişcare AI detectează şi recunoaşte postura şi expresiile. Realizează fotografii în mișcare 4K în aproximativ 1,7 secunde. Apoi, funcția Gallery Edit recomandă 1-3 imagini ale celui mai bun moment în mișcare.

Huawei P40 Pro / Sursa:Huawei

Atunci când Huawei FreeBuds 3 rămân fără baterie, Huawei P40 Pro este sursa perfectă de alimentare wireless

Și, pentru că acum știi că fotografiile pe care le surprinzi cu noul telefon sunt mai calitative ca niciodată, să vedem și ce beneficii aduc căștile Huawei FreeBuds 3 în ceea ce privește experiența audio: design ergonomic și comod, sunet clar chiar și în cele mai aglomerate locuri, iar disconfortul și efectul de stetoscop - excluse.

Căști wireless Huawei FreeBuds 3 / Sursa:Huawei

Față de căștile cu anulare activă a zgomotului care adoptă un design in, over sau on-ear, Huawei FreeBuds 3 cu designul lor ergonomic, open-fit, au o curbă rotunjită care se potrivește perfect cu canalul urechii umane.

Designul aerodinamic al microfonului poate suprima și reduce în mod eficient zgomotul vântului pentru ca apelurile telefonice să fie mai clare atunci când vântul este puternic, utilizatorul aleargă sau pedalează cu 20 km/h.

Căștile oferă trei metode de încărcare, atât cu fir, cât și wireless, cea de-a doua opțiune fiind disponibilă fie pe un dispozitiv de încărcare, fie prin încărcare inversă de la un smartphone compatibil, precum Huawei P40 Pro. Tot ce trebuie să faci este să așezi căștile pe spatele telefonului, iar procesul de încărcare va începe rapid. Uită de grija cablurilor și bucură-te de un stil de viață mai conectat și mai comod!

O încărcare de 30 de minute cu un cablu suportă până la 14 ore de redare a muzicii. O încărcare wireless de 30 de minute poate suporta șase ore de redare a muzicii. În plus, cutia de încărcare Huawei FreeBuds 3 poate fi încărcată la 70% în 30 de minute cu un cablu USB tip C.

Pentru a rămâne aproape de toate noutățile HUAWEI pe piața din Republica Moldova, urmărește pagina de Facebook.

Căști wireless Huawei FreeBuds 3 / Sursa:Huawei
Huawei P40 Pro / Sursa:Huawei


// console.log('no ads situation')