Andrei Năstase și-a lansat propria aplicație, gratuită pe AppStore și GooglePlay: Am decis să căutam și alte căi prin care să spunem oamenilor adevărul

Platforma DA a lansat astăzi o aplicație gratuită, ce poate fi găsită în AppStore și GooglePlay cu numele „Andrei Năstase”. „Aplicația este menită să faciliteze comunicarea Platformei DA și a candidatului său la alegerile prezidențiale cu toți oamenii. Vrem să comunicăm deschis cu cât mai mulți cetățeni, indiferent de opțiunile lor politice”, au anunțat astăzi, liderii formațiunii, la o conferință de presă.

Foto: captură

„Cei care au telefoane mobile Apple, pot intra în AppStore, pe telefonul lor, și să tasteze numele aplicație, Andrei Năstase. O pot descărca foarte simplu, gratuit, așa cum au descărcat alte aplicații care rulează pe telefoanele lor mobile. Toți ceilalți, care folosesc orice fel de alt model de telefon, mai puțin Apple, pot face același lucru dacă intră pe telefonul lor, în GooglePlay și vor parcurge aceeași pași.

Este o aplicație simplă, utilă, care permite interacțiunea în timp real cu echipa Platformei DA și ne permite și nouă, celor care muncim în slujba adevărului, să comunicăm ori de câte ori va fi nevoie, pe subiecte cu adevărat importante pentru societatea noastră, cu toți cei care vor decide să înceapă un dialog cu noi.

Știu sigur că foarte mulți oameni vor decide că este momentul să se adune în jurul unui canal de comunicare protejat la cel mai înalt nivel. Am constatat cu satisfacție că încă mai sunt foarte mulți oameni care vor să ajute cu adevărat societatea noastră și Republica Moldova, vor să facă voluntar foarte multe lucruri bune și frumoase pentru oamenii noștri, fără să aștepte nimic la schimb”, a declarat liderul Platformei DA, Andrei Năstase, la o conferința de presă.

Aplicația poate fi decărcată, accesând linkurile de mai jos:

https://apps.apple.com/ro/app/andrei-năstase/id1518396060?l=ro

https://play.google.com/store/apps/details?id=md.platformada.andreinastase


Pub