Stop cadru. Igor Dodon, despre asfaltul turnat pe un drum din Găgăuzia: „Era ca plastilina. Le-am spus că le rupem capul”

Președintele Igor Dodon bate cu pumnul în masă și spune că vrea drumuri bune. Acesta a povestit cum a fost zilele trecute în UTA Găgăuzia și a impus o companie să scoată un strat de asfalt, pentru că era „ca plastilina”. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Președintele Răspunde” de pe pagina sa de Facebook.

Foto: UNIMEDIA

Dodon a mai punctat că nu va permite astfel de lucrări, întrucât se investesc bani mulți.

„Ieri am fost în Găgăuzia... Am fost la o porțiune de drum Congaz – Beșalma. I-am pus pe antreprenori și au scos asfaltul. A fost scos asfaltul de pe o porțiune de câteva sute de metri. Era ca plastilina. Le-am spus că le rupem capul. Noi cheltuim 40 de milioane din bugetul de stat pentru ca ei să-și bată joc? O să controlăm fiecare km de drum. Am dat bani pentru drumuri și trebuie calitative”, a spus președintele.

De asemenea, Igor Dodon spune că cei de la Administrația de Stat a Drumurilor vor răspunde „cu capul”, care semnează actele de primire-predate.

Amintim că potrivit președintelui, anul acesta vor fi investite 3 miliarde de lei pentru repararea mai multor drumuri din mai multe localități.


Pub