LG XBOOM: Pentru plajă și picnic, bucurați-vă de muzică la maximum

Vara aceasta pare puțin mai tristă ca precedentele, dar compania LG a pregătit o serie nouă de sisteme audio care va cuceri pe fiecare. Seria dată conține boxe de diferite marimi și designe-uri, astfel ca fiecare să-și găsească partenerul perfect.

Întrucât vara nu poate trece fără picnicuri cu familia sau prietenii. Pentru astfel de ieșiri LG Electronics v-a pregătit un însoțitor mega tare - LG RK3 XBOOM. Mulțumită mânerului și rotilelor, LG RK3 XBOOM te poate însoți oriunde mergi, iar datorită capacității acumulatorului de 7000 mAh, muzica va cânta până la 13 ore consecutiv. LG RK3 XBOOM nu se teme de umiditate, mai mult de atât, deține și o intrare pentru microfon, asfel ieșirile la aer liber pot deveni mult mai interesante.

Foto: LG

Vara este despre petreceri, LG Moldova vă prezintă cea mai tare boxă LG OL75DK XBOOM. Acest giga sistem audio te va uimi din primele clipe fiind că este dotat cu 2 intrări pentru microfon, ceea ce asigură functia Karaoke și ceea ce va face petrecerea mai interesantă și unică. Deasemeni, varietatea de efecte luminoase va asigura o atmosferă de neuitat, iar dacă te regasești și ca DJ, atunci funțiile DJ mixer și DJ efecte se vor asocia perfect cu alegerea ta. Acum e timpul să aduci night club-ul la tine acasă cu LG OL75DK XBOOM.

XBOOM / Sursa:LG

Iar locul cel mai important cu cu care se asociază vara este desigur plaja. Țara noastră nu se poate lăuda cu o varietate enorma de plaje însă dacă există un loc unde vă place să mergeți cu prietenii atunci LG XBOOM Go PK5 vă poate însoți. Necătând la faptul ca nu are dimensiuni mari si o greutate de 1.2 kg, boxa LG XBOOM Go PK5 oferă sunet de calitate premium, iar basul cu acțiune dublă amplifică frecvențele joase pentru ritmuri mai îndrăznețe și mai puternice. LG XBOOM Go PK5 permite crearea unui playlist comun de pe 2 dispozitive diferite concomitent și fără ca sunetul să se întrerupă. Cu LG XBOOM Go PK5 orice ieșire afară devine mai interesantă.

XBOOM / Sursa:LG

Așa dar, dacă faci parte din grupul de oameni a căror vară se asociază cu o listă de filme, atunci compania LG ți-a pregatit un prieten pe cinste - Soundbar LG SL6Y. Utilizând trei difuzoare frontale și un difuzor de frecvențe joase, tehnologia DTS creează o experiență completă a sunetului. Dispozitivul poate fi conectat atât la smartphone și calculator cât și la televizor prin Bluetooth® și cablu optic. Mai mult de atât, împreună cu televizorul LG OLED, Soundbar LG SL6Y îți va asigura un sunet mai bogat și o atmosferă de cinema.

Soundbar LG SL6Y / Sursa:LG

# # #

Despre LG Electronics Home Entertainment

LG Home Entertainment este lider în producția de televizoare, sisteme audio-video, monitoare, proiectoare și laptop-uri. Această companie este un inovator recunoscut în industrie considerată lider în categoria televizoarelor OLED, care schimbă radical categoria televizoarelor premium. LG își propune să îmbunătățească viața clienților cu produse inovatoare de divertisment la domiciliu, în frunte cu televizoarele OLED care sunt lideri în categoria lor și televizoarele NanoCell premiate pentru utilizarea inteligenței artificiale.

Pentru a cumpăra, urmați linkul de mai jos:

Giga sisteme muzical - Cumpără din Bomba

LG XBOOM OL75DK - Cumpără din Bomba

Giga sisteme muzical - Cumpără din Maximum

LG OL75DK XBOOM - Cumpără din Maximum

Giga sisteme muzical - Cumpără din Enter

Giga sisteme muzical - Cumpără din Darwin

Mai multe puteți afla:

https://www.facebook.com/LGMoldova/

https://www.instagram.com/lgmoldova/


// console.log('no ads situation')