Tânăra care s-a aruncat în gol de pe un bloc din centrul capitalei, s-a stins la spital

Tânăra de 29 de ani, care s-a aruncat astăzi în gol de la etajul cinci al unui bloc din apropierea Procuraturii Generale (PG), a murit pe patul de spital. Medicii de la Institutul de Medicină Urgentă au făcut tot posibilul ca să-i salveze viața, însă traumele au fost incompatibile cu viața.

Foto: deschide.md

„Pacienta a fost adusă în stare extrem de gravă la spital. Medicii specialiști au luptat pentru a o salva, însă, cu regret, a suferit traumatisme incompatibile cu viața și la scurt timp după ce a fost spitalizată, pacienta a decedat”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Institutului de Medicină Urgentă din Chișinău, Dorina Arsene.

Contactată de UNIMEDIA, ofițera de presă a poliției capitalei, Svetlana Scripnic, a declarat că versiunea preliminară este de suicid. Polițiștii urmează să stabilească circumstanțele cu exactitate, dar și motivul care a făcut-o pe tânără să recurgă la acest gest.

Tânăra locuia împreună cu tatăl său. Nu a lăsat niciun bilet de adio.

Amintim că tragedia s-a produs astăzi, 9 iulie 2020, pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt din Chișinău. Apelul la 112 a fost înregistrat la ora 12:50. Victima în vârstă de 29 de ani s-a ales cu multiple traumatisme și fracturi și a fost preluată de ambulanță în stare conștientă.


Pub