20:06:59 19.04.2024
Stiri

Primul comentariu al celor de la „Pro Moldova”, după revenirea lui Gațcan în Parlament: „Probabil starea prin care trece este dificilă”

Actualitate 09.07.2020 12:23 Vizualizări1333 Autor: Ziarul National
Primul comentariu al celor de la „Pro Moldova”, după revenirea lui Gațcan în Parlament: „Probabil starea prin care trece este dificilă”


Deputații din grupul „Pro Moldova” anunță că vor depune eforturi ca „ceea ce numim cazul Gațcan” să fie investigat, inclusiv la nivel internațional.

În mod special este vorba despre plângerile depuse la Procuratura Generală, dar și la evenimentele din Parlament și de la Președinție, atunci când deputatul Ștefan Gațcan ar fi fost forțat să participe la o ședință a socialiștilor.

„Echipa „Pro Moldova” este îngrijorată de tot ceea ce s-a întâmplat în ceea ce numim cazul Gațcan. Vom depune eforturi pentru ca cele întâmplate să fie investigate, inclusiv denunțurile la Procuratură, investigații poate și chiar la nivel internațional. Sigur că noi, pe moment, nu o să ne expunem aici în plenul Parlamentului și nu vom face declarații politice, deoarece înțelegem sensibilitatea și poziția probabil dificilă în care se află Ștefan Gațcan, având în vedere că a fost acostat și pus acolo cu supraveghetori în preajma lui. Nu vrem să facem acum speculații, pentru că probabil starea prin care trece este dificilă”, a declarat Andrian Candu la ședința Parlamentului.

CITIȚI și Revenit în Parlament, după ce a FUGIT din R. Moldova, Ștefan Gațcan oferă DETALII despre dispariția sa MISTERIOASĂ: „M-am prins într-un joc politic și, în momentul când am înțeles că...”

Liderul „Pro Moldova” a adăugat că va depune toate eforturile ca „adevărul să iasă la iveală”.

Menționăm că Ștefan Gațcan a anunțat, pe 30 iunie, că părăsește PSRM și aderă la „Pro Moldova”, zi în care a fost oprit în trafic de către deputații socialiști Corneliu Furculiță și Vlad Batrâncea, care i-au solicitat să renunțe la mandatul de deputat, după ce l-au acuzat că s-a vândut. În aceeași zi, deputații socialiști s-au dus cu coroane funerare la clinica privată a deputatului. A doua zi, Gațcan ar fi fost forțat să participe la o ședință a socialiștilor în Parlament, unde a semnat o cerere de renunțare la mandat. Ulterior a dispărut și a plecat din republică. Gațcan a revenit ieri, pe 8 iulie, și participă la ședința de astăzi a Parlamentului, afirmând că nu mai renunță la mandat și nu mai pleacă de la PSRM.

CITIȚI și SCANDAL la Parlament, după revenirea lui Gațcan, fără să fie plasat în carantină: „Pe unde ați umblat, v-ați recuperat, aveți toți dinții în gură, sunt reduceri la mall? Dacă v-a mai rămas ceva din șira spinării, plecați din Parlament!”


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md