Tom Hanks, mesaj după ce s-a tratat de Covid-19: Ce spune acesta despre cei care nu poartă mască

Actorul american Tom Hanks a venit cu un mesaj după ce s-a tratat de Covid-19. Acesta spune că este dezamăgit de măsurile adoptate de autorităţile americane. Hanks mai punctează că nu are niciun respect pentru cei care nu poartă mască, scrie mediafax.ro.

Foto: Getty Images

„Totuşi, ideea de a face ce trebuie este atât de simplă - purtaţi o mască, respectaţi distanţa socială şi spălaţi-vă pe mâini”, a spus Hanks în primul său interviu televizat accordat de când a contractat noul coronavirus.

Filmul „Greyhound”, care urmează să fie lansat în curând, l-a inspirat pe actor să facă apel la solidaritate în rândul americanilor pe fondul pandemiei.

„Cred că majoritatea americanilor înţeleg gravitatea situaţiei. Nu există nicio lege împotriva ignoranţei, nu este ilegal să existe opinii greşite. Nu ştiu cât de mult a fost pus în discuţie bunul simţ în acest sens”, a declarat Hanks.

De asemenea, actorul a spus că nu are „nici un respect” pentru cei care refuză să poarte mască.

„Dacă cineva vine cu argumente pentru a face cât mai puțin posibil, nu aș avea încredere să-i dau un permis de conducere. Atunci când conduci o mașină, trebuie să respecți limitele de viteză, trebuie să folosești semnalizarea, trebuie să eviți pietonii. Dacă nu poți face acele trei lucruri, nu ar trebui să conduci o mașină. Dacă nu poți să porți o mască, să te speli pe mâini și să respecți distanța socială, nu am niciun respect pentru tine. Nu-ți cred argumentele”, a spus el.


Pub