Alex Pullin, dublu campion mondial la snowboard, a murit înecat în timp ce pescuia cu harponul

Australianul Alex Pullin, dublu campion mondial la snowboard, a murit înecat în timp ce pescuia cu harponul. Trupul sportivului a fost descoperit pe o plajă din Queensland, potrivit BBC.

Foto: Instagram / Alex Pullin

„Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost adus pe plajă de mai mulți martori, fiind preluat de salvamari, dar Alex Pullin nu a mai putut fi salvat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță din statul australian. Sportivul a fost găsit miercuri dimineaţă, pe un recif artificial, iar timp de 45 de minute a fost resuscitat fără succes, transmite Digi24.

Lumea sportului australian este în șoc după dispariția campionului. „Un atlet incredibil, un coechipier iubit, căruia îi vom simți lipsa”, a transmis echipa olimpică australiană, din care Pullin a făcut parte de trei ori. Și alți sportivi i-au adus un ultim omagiu, mulți descriindu-l ca fiind o persoană amabilă și generoasă.

Alex Pullin a câştigat titlul mondial la snowboard cross în 2011 şi 2013 și a fost purtătorul de drapel al Australiei la Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci, în 2014.


Pub