Un consilier municipal, diagnosticat cu Covid-19. Alți peste 10 aleși locali au dat testul de laborator

Consilierul municipal Nicolai Rusol, din partea PCRM, a fost diagnosticat cu Covid-19 și este internat în spital. Informația a fost confirmată, pentru UNIMEDIA, de către secretatul CMC, Adrian Talmaci, care a mai menționat că alți peste 10 aleși locali au dat și ei testul de laborator, pentru a verifica dacă s-au infectat sau nu.

Foto: UNIMEDIA

După ce a fost diagnosticat cu noul tip de coronavirus, consilierul Nicolai Rusol a fost internat în spital, însă la moment, starea sa de sănătate este bună, a precizat Adrian Talmaci pentru UNIMEDIA.

Totodată, toți consilierii care au stat în preajma lui Nicolai Rusol, la ultima ședință a CMC, din 2 iulie, au fost testați la Covid ieri, iar rezultatele sunt negative. „Circa 14 -15 consilieri au fost testați ieri. Azi am discutat cu fiecare parte, nu au simptome”, a specificat secretarul CMC.

Astfel, ședința Consiliului, care urma să aibă loc ieri, a fost amânată pentru data de 9 iulie, iar pentru a-i proteja pe aleșii locali de riscul infectării, sala de ședințe este dezinfectată.


Pub