O asistentă medicală de la Spitalul Raional Briceni a murit din cauza Covid-19. Bilanțul lucrătorilor răpuși de noul coronavirus ajunge la 27

Ministerul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale informează despre decesul unei asistente medicale din cadrul Spitalului Raional Briceni.

Foto: Sectia Chirurgie IMSP SR Briceni/facebook

„Ministerul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale anunţă cu profundă tristeţe despre trecerea în nefiinţă a asistentei medicale Tatiana Ghimpu, de 57 ani, răpusă de infecţia Covid-19, care activa ca asistentă medicală în cadrul Spitalului Raional Briceni. Exprimăm sincere condoleanţe familiei şi putere să depăşească aceste momente grele”, scrie în mesajul de adio al instituției.

Tatiana Ghimpu a fost internată pe data de 21 iunie la Spitalul Raional Briceni, ulterior pe data de 27 iunie a fost transferată la Spitalul Raional Edineț.

Asistenta medicală este al 605-lea deces în țară.

Amintim că acesta este al 27-lea deces în rândul lucrătorilor medicali, dintre cei 2561 infectați cu noul coronavirus. În Republica Moldova avem 18141 de cazuri confirmate cu Covid-19, dintre care 11549 de vindecați și 605 decedați.


Pub