O altă asistentă medicală, răpusă de Covid-19: Femeia activa în cadrul Spitalului Clinic din Bălți

O altă asistentă medicală din Bălți a pierdut lupta cu noul coronavirus. De la începutul pandemiei de coronavirus 28 de cadre medicale au fost răpuse de Covid-19.

Foto: IMSP Spitalul Clinic Bălți/facebook

„IMSP Spitalul Clinic Bălți anunță cu tristețe în suflet despre decesul colegei noastre, a asistentei medicale din cadrul Departamentului de Pediatrie, Melania Scorpan. Asistenta medicală a fost răpusă de Covid– 19 la vârsta de 65 de ani.

Doamna Melania Scorpan s-a născut la data de 28.12.1954. În 1973 a absolvit Colegiul de Medicină din orașul Chișinău. Timp de 42 de ani a fost angajată în secția ATI, din cadrul Departamentului de Pediatrie a IMSP Spitalul Clinic Bălți”, se menționează în mesajul de adio emis de insituția în care femeia activa.

Decesul asisentei medicale din cadrul IMSP Spitalul Clinic Bălți nu a fost confirmat deocamdată de MSMPS. Acesta va fi al 28-lea cadru medical răpus de Covid-19.

Amintim că Ministerul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale a informat recent despre decesul unei asistente medicale din cadrul Spitalului Raional Briceni.

În Republica Moldova avem 18141 de cazuri confirmate cu Covid-19, dintre care 11549 de vindecați și 605 decedați.


Pub