(video) O femeie de 64 de ani, jefuită în plină stradă, în sectorul Botanica

O femeie de 64 de ani a fost jefuită în plină stradă, în sectorul Botanica al capitalei, în timp ce se întorcea acasă. Poliția a reținut un suspect, iar dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă pedeapsă cu închisoarea pe un termen de la 5 la 7 ani.

Cazul a avut loc în seara zilei de 24 iunie, polițiștii fiind alertați de către o femeie, care a relatat că a fost jefuită de o bijuterie, în timp ce se deplasa spre domiciliu. Victima, în vârstă de 64 de ani, a povestit că a fost deposedată de cercelul din aur. Prejudiciul cauzat constituie 3.000 de lei.

Ofițerii de investigație ai Inspectoratului de Poliție Botanica al Direcției de Poliție a mun. Chișinău au reținut un suspect, în vârstă de 32 de ani, originar din capitală. În cadrul audierilor, acesta și-a recunoscut vina. Bărbatul are antecedente penale pentru infracțiuni similare.

Bijuteria sustrasă a fost depistată de polițiști și returnată victimei.

Tânărul a fost plasat în arest preventiv pentru 72 de ore și este cercetat penal pentru jaf, iar dacă va fi găsit vinovat, riscă să stea la închisoare între 5 și 7 ani.


Pub