21:32:36 18.04.2024
Stiri

Ștefan Gațcan s-a RĂZGÂNDIT a treia oară într-o săptămână

Actualitate 08.07.2020 16:10 Vizualizări8301 Autor: Ziarul National
Ștefan Gațcan s-a RĂZGÂNDIT a treia oară într-o săptămână


Deputatul Ștefan Gațcan s-ar fi răzgândit a treia oară în ultima săptămână. Acesta nu ar mai intenționa să-și depună mandatul de deputat, deși Comisia parlamentară juridică pentru numiri și imunități i-a aprobat cererea de demisie. Vicepreședintele Parlamentului, Alexandru Slusari, menționează că demisia deputatului Gațcan nu mai figurează pe agenda Parlamentului de la Chișinău.

„Demisia lui Gațcan nu mai figurează pe agenda legislativă. Dânsul, probabil, se simte tot mai bine și mai bine. Tratamentul SPPS este cel mai eficient”, a declarat astăzi Slusari, după ședința Biroului permanent al Parlamentului.

CITIȚI și FOTO // Gațcan a REVENIT în R. Moldova. Acesta continuă să fie însoțit de angajații SPPS. Ce spune președintele Dodon despre revenirea deputatului la Chișinău

Deputatul anticipează că mâine, în cadrul ședinței în plen a Parlamentului, va apărea o nouă versiune. „Mâine, probabil, în ședința în plen ne vor arăta cererea lui despre renunțarea la renunțarea la mandat. Din acel moment, absurditatea în Parlamentul R. Moldova urmează a fi măsurată în gațcani”, a precizat vicepreședintele Legislativului.

Citește și: VIDEO // Ștefan Gațcan și-a scos MASCA și a cerut RETRAGEREA cererii de la Procuratura Generală, în care îi acuza pe socialiști că fac presiuni asupra sa. Când REVINE în R. Moldova

Citește și: DECLARAȚIE // „Ștefan Gațcan nu poate să-și retragă cererea de la PG, iar aceasta, în baza plângerii primite, are obligația să deschidă o cauză penală pentru cercetarea multi-aspectuală a situației fără precedent în istoria R. Moldova”

Astfel, Ștefan Gațcan ar putea fi prezent mâine la ședința Parlamentului, unde Guvernul urmează să-și asume răspunderea pentru modificarea bugetului de stat deja a patra oară.

Citește și: VIDEO // În căutarea lui Gațcan: Deputatul a APĂRUT într-o vie! Mesajul transmis de legislatorul dat dispărut de către „Pro Moldova”

Mai mult, deputatul Gațcan, care pe 30 iunie a anunțat că părăsește fracțiunea PSRM și aderă la „Pro Moldova” lui Andrian Candu, iar pe 1 iulie s-a răzgândit, a renunțat la mandat și a dispărut, s-ar fi aflat o perioadă în Bulgaria. „Ștefan Gațcan a mințit, deoarece doar a tranzitat România și cea mai mare parte a perioadei a petrecut-o în Bulgaria, un cunoscut fief al serviciilor secrete rusești”, scrie Deschide.md.

Gațcan a revenit la Chișinău și urmează să asigure cel de-al 51-lea vot pentru actuala guvernare.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md