Din interimar în șef cu acte în regulă: Andrei Uncuța a câștigat concursul pentru funcția de director al Spitalului Republican

Ministerul Sănătății Muncii și Protecției Sociale a anunțat rezultatele concursului pentru ocuparea funcţiei de director al IMSP Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga”. Astfel, câștigător a fost desemnat Andrei Uncuța, care a asigurat interimatul funcției de director începând cu luna martie anul curent.

Foto: noi.md

În perioada 2003-2006 a fost numit şef de secţie la Neurologie Urgenţe şi Ictus Cerebral în cadrul Centrului Ştiinţifico-Practic de Neurologie şi Neurochirurgie.

În perioada anilor 2007–2009 a efectuat studiile postuniversitare prin masterat în cadrul Şcolii de Management în Sănătate Publică, specializarea „Managementul Sănătăţii Publice”, calificarea „Master”, iar din anul 2006 până în 2013 a activat în funcţie de director adjunct la Institutului de Neurologie şi Neurochirurgie.

În 2015, Andrei Uncuța a fost numit viceministru al Sănătății.

Amintim că fostul director al Spitalului Clinic Republican, Anatol Ciubotaru a fost eliberat din funcție la 24 martie, iar la scurt timp a fost numit noul director.


Pub