12:29:32 24.04.2024
Stiri

FOTO // Gațcan a REVENIT în R. Moldova. Acesta continuă să fie însoțit de angajații SPPS. Ce spune președintele Dodon despre revenirea deputatului la Chișinău

Actualitate 07.07.2020 21:04 Vizualizări2844 Autor: Ziarul National
FOTO // Gațcan a REVENIT în R. Moldova. Acesta continuă să fie însoțit de angajații SPPS. Ce spune președintele Dodon despre revenirea deputatului la Chișinău https://web.telegram.org/#/im?p=@luchianiuc_com


Deputatul Ștefan Gațcan, care săptămâna trecută a aderat la „Pro Moldova”, iar ulterior s-ar fi răzgândit și a părăsit R. Moldova, ar fi revenit deja acasă. Bloggerul Eugen Luchianiuc a publicat imagini în care ar apărea Ștefan Gațcan.

Acesta, care s-ar fi aflat la Iași în ultimele zile, stă de vorbă în ușa casei sale cu o persoană. De asemenea, în parcarea casei este prezent și un angajat al Serviciului Protecție și Pază de Stat.

Nu este exclus că Ștefan Gațcan ar putea veni la ședința de joi a Parlamentului, în cadrul căreia premierul Ion Chicu urmează să prezinte asumarea de răspundere. Și președintele Igor Dodon a declarat în această seară, la o emisiune de la NTV Moldova, că Ștefan Gațcan ar putea reveni la Chișinău.

Prezența lui Gațcan în sala Parlamentului ar asigura cvorumul necesar pentru ca să fie declanșată procedura de asumare de răspundere a Guvernului în fața Parlamentului. Primele trei tentative au eșuat, deoarece opoziția nu a fost în sala Parlamentului.



Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md