Un nou video cu Gațcan. De această dată, medicul apare fără mască

by D M
Distribuiti mai departe...

Deputatul Ștefan Gațcan a publicat o nouă adresare video. De această dată, el anunță că își retragere plângerea de la Procuratura Generală în care reclama intimidări și amenințări din partea deputaților PSRM, după decizia de a adera la Grupul Pro Moldova.

„La noi totul este bine. Cererea care a fost depusă la Procuratura General cer să fie retrasă. Da într-adevăr eu am solicitat, în baza Articolului 13 din statul deputatul, protecția mea și a familiei, deoarece la etapa respectivă a fost nevoie de aceasta. Sper curând să ne vedem în țară și să lucrăm pentru cetățeni și pentru țară”, a declarat Gațcan, care deschria în plângerea sa incidentul de pe podul de la Telecentru, unde deputații PSRM Corneliu Furculiță și Vlad Bătrâncea l-ar fi amenințat să semneze cererea de renunțare la mandatul de deputat.

Un alt detaliu care merită atenție este că medicul apare fără masca de protecție, așa cum îl vedem în celelalte două videouri și ceea ce îi făcea pe politicienii din opoziție să creadă că a fost lovit de către unii deputați PSRM, așa cum s-a vehiculat în spațiul public.  

De asemenea, mesajul video este postat pe pagina oficială a deputatului și nu pe cea personală, pe care obișnuia să facă anunțurile importante. 

Anunț important

Confirm faptul că am solicitat pază de stat pentru mine și familia mea. Rog retragerea cererii din 30 iunie adresate PG. Curând ne vom vedea în țară

Опубликовано Ștefan Gațcan Воскресенье, 5 июля 2020 г.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...

Comments are closed.