(VIDEO) Un termovizor a fost instalat la intrarea în Primăria Bălți

by D M
Distribuiti mai departe...

Un termovizor a fost instalat la intrarea în Primăria Bălți. Aparatul determină temperatura corpului persoanelor aflate în mișcare și amintește despre purtarea măștii de protecție. Imagini cu instalația aflată în regim de testare a postat pe pagina sa de Facebook primarul municipiului, Renato Usatîi. 

При входе в здание бельцкой примарии установили камеру с тепловизором. Проверил как работает.

При входе в здание бельцкой примарии установили камеру с тепловизором. Проверил как работает. Sa aveți o săptămâna cit mai reușită. Va cuprind.

Опубликовано Усатыем Ренато-Renato Usatii Воскресенье, 5 июля 2020 г.

Dacă își va dovedi eficiența, astfel de ecrane vor fi montate la intrarea în toate întreprinderile municipale, scrie BTV care îl citează pe viceprimarul orașului, Nicola Grigorișin.

„Acest ecran imens a fost instalat temporar la intrarea în clădirea Primăriei. Vrem să-l experimentăm, să vedem cât de eficient este. Vedem că imediat ce intră un om, acestuia i se măsoară temperatura și i se comunică despre necesitatea purtări măștii de protecție în cazul în care nu are una”, a declarat Grigorișin.

Amintim că tot în scopul prevenitrii infectării cu noul coronavirus, primarul de Bălți, Renato Usatîi, a cumpărat din proprii bani un tunel de dezinfectare care a fost montat la intrarea în Piața Centrală din oraș. Acesta pulverizează  cu substanțe active ce distrug virușii și bacteriile odată ce persoana trece prin tunel.

DETALII AICI: VIDEO|Un tunel modern de dezinfectare, instalat la intrarea în piața din Bălți. Dispozitivul a fost cumpărat de primarul Renato Usatîi


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...

Comments are closed.