Trimite e-mail | Printeaza
Economie
06.07.2020

A fost lansat sondajul „Evaluarea impactului COVID-19 asupra climatului de afaceri”

A fost lansat sondajul „Evaluarea impactului COVID-19 asupra climatului de afaceri”

Potrivit Ministerului Economiei și Infrastructurii, chestionarul „Evaluarea impactului COVID-19 asupra climatului de afaceri” care va fi realizat în perioada 6-18 iulie 2020, este adresat întreprinderilor din toate sectoarele economiei naționale.

Prin intermediul sondajului reprezentanții comunității de afaceri vor putea furniza informații despre măsura în care este afectată activitatea lor, factorii care le dăunează cel mai mult, dar și  acțiunile care i-ar ajuta să facă față situației create.

Sondajul este efectuat de Camera de Comerț Americană din Moldova, în colaborare cu Secretariatul Consiliului Economic pe lângă prim-ministru.

Rezultatele chestionarului vor fi utilizate la realizarea studiului de impact al crizei pandemice COVID-19 asupra sectoarelor economiei lansat pe 22 iunie. În rezultatul studiului vor fi elaborate acțiuni pentru depășirea problemelor comunității de afaceri.

Studiul de impact al crizei pandemice COVID-19 asupra sectoarelor economiei este realizat de Secretariatul Consiliului Economic pe lângă prim-ministru în colaborare cu Ministerul Economiei și Infrastructurii, cu suportul Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare și al altor parteneri de dezvoltare.

Chestionarul „Evaluarea impactului COVID-19 asupra climatului de afaceri” poate fi accesat aici.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus