Coronavirus a mai făcut 7 victime. Bilanțul deceselor provocate de Covid-19 se apropie de 600

Ministerul Sănătății informează despre alte 7 decese provocate de noul tip de coronavirus. Este vorba despre 4 femei și 3 bărbați din diferite raioane ale țării.

Foto: UNIMEDIA

O femeie de 82 ani, din municipiul Chişinău, internată la SCM Nr. 1, pe 22 iunie, a decedat. Victima avea și alte comorbidităţi precum cardiomiopatie mixtă, angină pectorală de efort CF II, hipertensiune arterială gr.II.

Cel de-al doilea deces este vorba despre o femeie de 60 ani, din municipiul Chişinău, transferată de la SCM “Sfânta Treime”, la Institutul de Medicină Urgentă, pe 26 iunie, care avea și anemie hemolitică autoimună.

O altă femeie de 92 ani, din municipiul Chişinău, internată la IMSP SCM “Sfântul Arhanghel Mihail”, pe 28 iunie, a murit. Aceasta suferea și de hipertensiune arterială gr. II, cardiopatie hipertensivă, angină pectorală de efort CF III.

Cel de-al patrulea deces este vorba despre un bărbat de 72 ani, din raionul Drochia, internat la IMSP SR Drochia, pe 30 iunie. Victima suferea și de bronhopneumonie cronică obstructivă.

O altă femeie de 64 ani, din regiunea transnistreană a decedat. Aceasta avea și alte comoridități precum diabet zaharat, hipertensiune arterială gr. III, cardiomiopatie mixtă.

Un bărbat de 83 ani, din raionul Sîngerei, internat la Spitalul Clinic Bălţi, pe 2 iulie, a murit. Bărbatul suferea și de boală cardiovasculară.

Cel de-al 7-lea deces este vorba despre un bărbat de 70 ani, din municipiul Bălţi, internat la Spitalul Clinic Bălţi, pe 16 iunie, care mai suferea și de diabet zaharat tip 2, cardiomiopatie mixtă.

Bilanțul deceselor ajunge la 595.


Pub