Ai o afacere în Moldova? Completează sondajul „Evaluarea impactului Covid-19 asupra climatului antreprenorial”

Ministerul Economiei și Infrastructurii a lansat sondajul „Evaluarea impactului Covid-19 asupra climatului de afaceri”, care va fi realizat în perioada 6-18 iulie 2020 și este adresat întreprinderilor din toate sectoarele economiei naționale.

Foto: popa.md

Prin intermediul sondajului, reprezentanții comunității de afaceri pot furniza informații despre măsura în care este afectată activitatea lor, factorii care le dăunează cel mai mult, dar și acțiunile care i-ar ajuta să facă față situației create.

Sondajul este efectuat de Camera de Comerț Americană din Moldova, în colaborare cu Secretariatul Consiliului Economic pe lângă prim-ministru și poate fi accesat AICI.

Rezultatele chestionarului vor fi utilizate la realizarea studiului de impact al crizei pandemice Covid-19 asupra sectoarelor economiei, lansat pe 22 iunie. În rezultatul studiului, autorii promit că vor fi elaborate acțiuni pentru depășirea problemelor comunității de afaceri.

Studiul de impact al crizei pandemice Covid-19 asupra sectoarelor economiei este realizat de Secretariatul Consiliului Economic pe lângă prim-ministru, în colaborare cu Ministerul Economiei și Infrastructurii, cu suportul Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare și al altor parteneri de dezvoltare.


Pub