Un bebeluș abia născut, abandonat într-o vie la Nisporeni. Cum și-a explicat fapta mama sa, identificată de polițiști

Un nou-născut a fost găsit, astăzi, în jurul orei 18:00, într-o vie la Nisporeni, după ce a stat ore în șir în soare. Din fericire, copilul este în viață, iar polițiștii au găsit o „mămică” pe moment, care să îl alăpteze. Informația a fost oferită, pentru UNIMEDIA, de către ofițera de presă a Inspectoratului General al Poliției, Diana Fetco.

Foto: colaj UNIMEDIA

Oamenii legii au fost sesizați de către un cetățean, din satul Cristești, din Nisporeni, care stătea cu un nou- născut pe brațe, găsit într-o fâșie forestieră.

Membrii grupului operativ s-au deplasat imediat la fața locului și au stabilit că, o femeie de 54 de ani a găsit pruncul în timp ce efectua lucrări la vița- de- vie, în extravilanul satului Cristești. Polițiștii au solicitat intervenția medicilor, iar bebelușului i-au fost acordate toate îngrijirile necesare.

La scurt timp a fost găsită și o mămică ce are un bebeluș de 5 luni și care a alăptat micuțul abandonat. După ce a mâncat minute în șir, copilul a fost transportat la Spitalul Raional din Nisporeni, pentru îngrijiri medicale.

Tot astăzi a fost identificată mama nou-născutului, o tânără de 31 de ani, din satul Chetroșeni, raionul Hîncești. Aceasta a relatat oamenilor legii că, astăzi, în timp ce se afla în câmp „cu ziua” a simțit dureri abdominale. S-a pornit spre casă, dar a mers vreo 30 de metri și a născut pe deal. Din lipsa resurselor financiare și de teama că nu va avea cu ce să îl crească a abandonat micuțul în vița- de- vie.

Aceasta mai are la întreținere 4 copii minori. La moment, oamenii legii stabilesc toate circumstanțele cazului.

Un nou-născut, găsit într-o vie la Nisporeni / Sursa:Diana Fetco, IGP
Un nou-născut, găsit într-o vie la Nisporeni / Sursa:Diana Fetco, IGP


Pub