13:25:05 18.04.2024
Stiri

Nervozitatea premierului Chicu: „Țâfna Maiei depășește orice limită”

Actualitate 06.07.2020 13:51 Vizualizări2705 Autor: Ziarul National
Nervozitatea premierului Chicu: „Țâfna Maiei depășește orice limită” Diez.md


Premierul Ion Chicu o atacă din nou pe Maia Sandu, după ce aceasta a menționat că fracțiunea PAS nu va fi prezentă nici astăzi în Parlament, când executivul va încerca să-și asume răspunderea, pentru a treia oară, pentru un pachet de legi.

„Țâfna Maiei depășește orice limită. Dacă s-ar gândi măcar un pic la oameni, n-ar obstrucționa activitatea guvernului și ar permite cetățenilor să obțină acel suport financiar atât de necesar pentru ei. Nu, Maia Sandu, rectificarea de buget trimisă în Parlament nu prevede nimic referitor la „Arena Chișinău”. Demonstrezi contrariul?

Da, Maia Sandu, în proiectul pe care-l torpilați în Parlament sunt incluse acele 100 de milioane de euro asistență financiară de la Uniunea Europeană. Demonstrezi contrariul?”, a scris Chicu pe Facebook.

Citește și: Premierul Chicu se ÎNCĂPĂȚÂNEAZĂ și forțează pentru a treia oară asumarea răspunderii în fața Parlament, deși opoziția e gata să voteze modificările la bugetul de stat. „Maia Sandu face tot ce poate ca să BLOCHEZE finanțarea țării”

De menționat că Maia Sandu a precizat că Ion Chicu ar fi un mincinos, deoarece sub pretextul unor legi pentru cetățeni vrea să promoveze majorarea unor cheltuieli inutile, inclusiv alocarea pentru „Arena Chișinău” a peste 70 de milioane de lei.

De menționat că deputații PAS nu vor fi astăzi la ședința Parlamentului, când Guvernul Chicu va încerca să-și asume din nou răspunderea pentru modificarea bugetului de stat și au solicitat ca legile să fie trimise în Legislativ prin procedură obișnuită, fără a „deconecta” deputații de la procese importante, precum modificarea bugetului de stat.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md