01:23:06 20.04.2024
Stiri

ȚINUTE // Aceasta este CULOAREA VERII 2020

Știri 06.07.2020 19:59 Vizualizări1344 Autor: Ziarul National
ȚINUTE // Aceasta este CULOAREA VERII 2020


Atunci când proiectăm ţinutele de vară, cu siguranţă piesele vestimentare în nuanţe de albastru marin fac parte din alegerile noastre. De exemplu, un duo ideal pentru plajă ar fi o rochie albă alături de o geantă în nuanţă de albastru închis sau, de ce nu, un pulover pentru serile răcoroase la o plimbare pe faleză.

Pentru că această nuanţă este una nelipsită în vara lui 2020 din garderoba noastră, nu ne vom despărţi de ea nici în sezonul de toamnă-iarnă, motiv pentru care ne confruntăm cu o dilemă stilistică: Ce tonuri de culori se potrivesc alături de nuanţele de albastru marin? Un răspuns simplu ar fi că, din fericire, această culoare se potriveşte cu orice. Cu toate astea, avem câteva sugestii pentru tine.

Albastru marin şi alb pur

Una dintre cele mai populare asocieri este cea formată din piesele vestimentare de un alb pur alături de o pată de culoare, în special albastru marin. Este o alegere versatilă care îţi permite să jonglezi cu piese vestimentare de tot felul.

Albastru marin şi bej sau maro

Nuanţele neutre merg mână-n mână cu tonurile calde. Poţi opta în acest sens pentru o ţinută în tonuri nude, alături de un accesoriu sau o pereche vibrantă de pantofi.

Albastru marin şi negru

Deşi a existat o perioadă în care părea că acest duo este unul de evitat, iată că este, de fapt, o alegere neaşteptat de plăcută. O cămaşă supradimensionată, alături de o pereche de pantaloni scurţi de biker ar putea fi o alegere perfectă pentru o plimbare prin parc.

Albastru marin şi gri

Similar pieselor vestimentare albe, cele gri formează un mix de excepţie, mai ales că nu iese atât de mult în evidenţă. Este un duo ideal pentru o ţinută casual sau office, mai ales că vorbim despre un contrast subtil.

Albastru marin şi portocaliu sau galben

Din seria contrastelor vibrante, ţinutele alcătuite din piese vestimentare în nuanţe de albastru marin, oranj sau galben sunt ideale pentru a te face observată şi mai ales pentru a aduce un aer proaspăt garderobei tale. Astfel, vei obţine un look super îndrăzneţ şi de impact.

Sursa: csid.ro

Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md