O gheretă proaspăt instalată pe strada pietonală, evacuată. Ceban: Dacă vor mai apărea „butci" peste noapte, agentul economic va trebui să-și evacueze toată rețeaua

Angajații primăriei Chișinău au demontat vineri seara, 3 iulie 2020, o gheretă proaspăt instalată pe strada pietonală din capitală, lângă Ministerul Finanțelor.

Foto: Iv Ceban/Facebook

După ce mai multe persoane s-au arătat nemulțumite de apariția unității comercială pe rețelele de socializare, primarul Ceban a venit cu o reacție.

„Cred că oamenii nu au înțeles. Cineva ne mai încearcă de minte, cineva ne mai încearcă de nu știu ce... Un mesaj foarte clar pentru funcționari și agenți economici: dacă va continua undeva să mai fie astfel de abordări, atunci toată rețeaua, indiferent de numărul unităților comerciale, va fi evacuată în aceste condiții. Nu vom tolera astfel de lucruri”, a spus Ion Ceban.

Oficialul a publicat imagini, în care se vede cum angajații primăriei, pe timp de noapte, demontează ghereta în cauză.

Amintim că angajații Preturii Centru au reușit, pe parcursul zilei de joi, 2 iulie 2020, să evacueze toate cele 30 de gherete amplasate de-a lungul trotuarului de pe strada Armenească, la poarte Pieței Centrale. În locul lor, vor fi amenajate locuri de parcare.


Pub