Schimbări în conducerea clubului de fotbal Zimbru Chișinău. Noii investitori sunt din Luxemburg

FC Zimbru
Foto: facebook.com/fczimbru/

Echipa FC Zimbru are o nouă conducere. La complexul sportiv „Zimbru”, din strada Butucului 1, a avut loc prezentarea echipei administrative şi a staffului tehnic în cadrul unei conferinţe de presă.

În cadrul evenimentului au fost prezentați:
# Iulia Petuhov, director-general Zimbru;
# Zsolt Hadnagy, director-tehnic Zimbru;
# Vlad Goian, antrenor-principal Zimbru;
# Simion Bulgaru, antrenor-secund Zimbru;
# Atamao Issa, asistent, staff tehnic.

În cadrul conferinţei de presă, directorul-general, Iulia Petuhov, a menţionat că: „Clubul va avea la dispoziţie toate resursele financiare necesare pentru dezvoltarea şi promovarea clubului de fotbal. Tot de ce va fi nevoie – toate resursele umane, resursele financiare – o să fie alocate astfel încât clubul de fotbal Zimbru să aibă o prestaţie bună.

Partenerii noştri reprezintă o companie din Luxemburg, al cărui fondator este un ex-fotbalist și persoana care are printre alte activități entități conexe activității fotbalistice și de sport. Persoana vrea să facă fotbal. Are oportunitatea odată cu noi să dezvolte Clubul de Fotbal «Zimbru». Nu dorește să fie publică. Al doilea fondator este o persoană cu experiență într-o serie de instituții financiar-bancare din Luxembourg şi este responsabilă de partea financiară”.

Tot în cadrul evenimentului, Zsolt Hadnagy, directorul-tehnic Zimbru, a trasat obiectivul echipei de seniori pentru sezonul 2020/2021 al Campionatului Republicii Moldova. „Punem foarte mare accent pe academia clubului şi pe reconstrucţia primei echipe. Vom creşte de la meci la meci. Eu zic că cel mai important este că am primit licenţa.”

Iar antrenorul-principal al echipei de seniori, Vlad Goian, a remarcat: „La începutul campionatului, vom juca cu fotbaliştii noştri tineri, crescuţi în academie. Apoi, în timpul perioadei de transferuri, vom căuta forţe noi”.

Amintim că, partida Zimbru – Dacia Buiucani va avea loc duminică, 5 iulie, pe arena principală a complexului sportiv „Zimbru” din strada Butucului 1, cu începere de la ora 20.30.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente