Un militar a decedat într-un accident de muncă: Soldatul a fost strivit între două mașini, pe teritoriul Unității Militare

Un militar prin contract al Armatei Naționale, în vârstă de 26 de ani, a decedat astăzi. Tânărul a fost răpus în urma unui accident în timpul executării obligațiunilor de serviciu, anunță într-un comunicat Ministerul Apărării. Totul s-ar fi produs pe teritoriul unității militare de pe strada Pietrarilor. Potrivit poliției, tânărul a fost strivit între două automobile, în timp ce muncea.

Foto: simbol

Poliția a fost sesizată pe teritoriul unității militare. La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă, unde au stabilit că tânărul în vârsta de 26 ani era angajat al Ministerului Apararii.

Acesta împreună cu alți angajați în timp ce se aflau în parcul auto a unității militare și munceau, a fost prins între două automobile. Tânărul a fost transportat la spital, iar urma traumelor primite a decedat.

Ministerul Apărării a anunțat vestea tritsă și a transmis condoleanțte familiei.

„Cu profundă tristețe anunțăm că un militar prin contract al Armatei Naționale, în vârstă de 26 de ani, a decedat astăzi în urma unui accident în timpul executării obligațiunilor de serviciu. Poliția și Procuratura au fost anunțate despre tragicul accident. Ministerul Apărării aduce sincere condoleanţe familiei îndurerate”, se arată în mesaj.

La moment, Poliția militară investighează cazul pentru a stabili toate circumstanțele producerii accidentului. Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal.


Pub