Încă nouă decese provocate de COVID-19 în Moldova. Numărul cazurilor a ajuns la 572

covid ambulanta (4)
Foto: OMS

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale informează despre înregistrarea a nouă decese noi provocate de COVID-19.

Decesul 564: femeie în vârstă de 65 de ani din raionul Glodeni, internată la IMSP SR Glodeni pe 20 iunie. Comorbidități: diabet zaharat tip 2, AVC.

Decesul 565: femeie în vârstă de 63 de ani din raionul Drochia, internată la IMSP SR Drochia pe 1 iulie în stare foarte gravă. Comorbidități: obezitate gr. II.

Decesul 566: femeie în vârstă de 62 de ani din raionul Taraclia, internată la IMSP SR Taraclia pe 26 mai. Comorbidități: diabet zaharat tip 2, AVC.

Decesul 567: femeie în vârstă de 59 de ani din raionul Ceadâr-Lunga, internată la IMSP SR Cimișlia pe 3 iunie. Comorbidități: hipertensiune arterială gr. III, obezitate gr. II.

Decesul 568: bărbat în vârstă de 59 de ani din raionul Călărași, internat la SCM „Sfânta Treime” pe 6 iunie. Comorbidități: angină pectorală de efort CF III, hipertensiune arterială gr. III, diabet zaharat tip 2.

Decesul 569: femeie în vârstă de 61 ani din raionul Hâncești, internată la IMSP SR Hâncești pe 28 iunie. Comorbidități: diabet zaharat, obezitate, hipertensiune arterială gr. II.

Decesul 570: bărbat în vârstă de 62 de ani din raionul Criuleni, internat la Spitalul Clinic Republican pe 13 iunie. Comorbidități: hipertensiune arterială gr. II, tiroidită autoimună.

Decesul 571: femeie în vârstă de 65 de ani din municipiul Chișinău, internată la SCM „Sfânta Treime” pe 16 iunie. Comorbidități: mielom multiplu.

Decesul 572: femeie în vârstă de 81 de ani din municipiul Chișinău, internată la SCM „Sfânta Treime” pe 19 iunie. Comorbidități: angină pectorală de efort CF II, hipertensiune arterială gr. II.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente