Cadavrul unui bărbat de 37 de ani, în stare de putrefacție, găsit într-un apartament din sectorul Botanica, din Chișinău

Corpul neînsuflețit al unui bărbat de 37 de ani, a fost găsit astăzi de angajații poliției, într-un apartament din capitală. Oamenii legii au fost chemați de vecinii bărbatului, care s-au plâns de un miros greu de suportat din scara blocului.

Foto: UNIMEDIA

Inspectoratul de Poliție a sec. Botanica a fost sesizat în aceasta dimineață în jurul ore 8:40.de către o locuitoare a unui bloc de locuit amplasat pe strada Nicolae Titulescu. Aceasta s-a plâns că din apartamentul vecin, vine un miros greu de suportat.

La fața locului imediat s-a deplasat un echipaj al BPRO și grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Botanica, pentru stabilirea circumstanțelor. Totodată, a fost solicitat și un echipaj IGSU, pentru a descarcera ușa.

Ulterior, în apartament a fost depistat cadavrul unui bărbat în vârsta de 37 de ani, care este și proprietarul locuinței, acesta fiind in stare de putrifacție. Medicul legist, solicitat de oamenii legii, nu a depistat urme de moarte violentă pe corpul neînsuflețit al bărbatului.

Cadavrul a fost îndreptat la Centrul de Medicină Legală, unde urmează să fie stabilită cu exactitate cauza decesului.

Potrivit poliției, bărbatul făcea abuz de alcool.

Pe cazul dat a fost inițiată o anchetă.


Pub