Un bărbat a murit înecat la Sîngerei. A fost găsit la 60 de metri de la mal, după mai multe ore de căutări

Un bărbat de 56 de ani, din raionul Sîngerei s-a înecat într-un iaz din satul Gudoc. Tragedia s-a întâmplat în această dimineață.

Foto: IGSU

Salvatorii din nordul țării din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI au recuperat corpul neînsuflețit a unui bărbat de 56 de ani din apele iazului „Gudoc” din raionul Sângerei. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat în dimineața zilei de joi, 02 iulie la ora 08:39.

Potrivit datelor preliminare, un bărbat dat dispărut în această dimineață s-ar fi înecat în iazul din sătucul Gudoc. Oamenii au observat hainele lăsate pe malul iazului și au apelat la serviciile de urgență.

La fața locului au intervenit două echipaje de intervenție inclusiv scafandrierii din cadrul Direcției Regionale Căutare Salvare nr.2.

După mai multe ore de căutări subacvatice, cadavrul bărbatului a fost depistat la o distanță de 60 metri de la mal și recuperat de angajații IGSU.

Circumstanțele cazului urmează a fi investigate de organele de drept.

Potrivit datelor IGSU, de la începutul anului 2020 în bazinele acvatice din țară și-au pierdut viața 27 de persoane inclusiv trei minori.


Pub