(video/foto) Un Porsche Cayenne, făcut praf după ce s-a izbit de o utilitară a drumarilor pe traseul Chișinău-Orhei

O femeie a scăpat ca prin minune astăzi, după ce mașina în care se afla s-a izbit de o autoutilitară a drumarilor, implicată în lucrările de plombare a drumului. Chiar dacă automobilul de marcă Porsche Cayenne a fost avariat grav, nicio persoană nu a avut de suferit. Iar drumarii, potrivit martorilor, s-ar fi aflat în pauza de masă.

Foto: IP Criuleni

Polițiștii din Criuleni au fost alertați telefonic joi, 2 iulie 2020, în jurul orei 15:00, despre un accident produs pe traseul R-6, în preajma satului Ratuș, raionul Criuleni.

Din fericire, nicio persoană nu a avut de suferit.

La fața locului, polițiștii au stabilit că la volanul automobilului de model „Porsche Cayenne” se afla o femeie în vârstă de 38 de ani. În timp ce se deplasa în direcția municipiului Orhei, șoferița nu a ținut cont de indicatoarele rutiere ce semnalizau lucrările de reparație a drumurilor și nu a adaptat viteza, tamponând un compactor implicat în lucrările de reparație a drumului, care, în momentul impactului, staționa.

Angajații Inspectoratului de Poliție Criuleni continuă documentarea cazul. Șoferița automobilului riscă amendă de 1500 de lei și 6 puncte de penalizare.

Accident Ratuș / Sursa:IP Criuleni
Accident Ratuș / Sursa:IP Criuleni


Pub