Accident grav la Soroca: Șoferul a decedat pe loc, iar pasagerii au fost transportați la spital cu diverse traumatisme

Accident grav s-a produs astăzi în jurul orei 14:50 la intrarea în satul Redi - Cereşnovăţ, raionul Soroca. Un bărbat, în vârstă de 42 de ani, a decedat după ce mașina pe care o conducea a derapat de pe șosea și s-a izbit de un copac. La bordul mașinii mai erau două persoane, care au fost transportate la Spitalul raional Soroca cu mai multe traumatisme.

Foto: IP Soroca

Poliția a fost solicitată la amiază, precum că la intrarea în sat un automobil de model Ford Tranzit a derapat și s-a izbit de un copac, fiind înregistrate și persoane traumate.

La fața locului oamenii legii au stabilit că șoferul de 42 de ani, originar din Soroca și conducea automobilul de model Ford Tranzit, în direcția satului Redi-Cereșnovăț, având la bord alte 2 persoane de 50 și 62 de ani. Poliția spune că șoferul a intrat într-u curbă periculoasă, unde a pierdut controlul volanului și a derapat de pe șosea. Ulterior s-a izbit de un copac.

În urma impactului, conducătorul auto a decedat pâna la sosirea medicilor, iar ambii pasageri au fost transportat la Spitalul raional Soroca cu diverse traumatisme.

Alte circumstanțe se stabilesc.

IP Soroca / Sursa:IP Soroca
IP Soroca / Sursa:IP Soroca
IP Soroca / Sursa:IP Soroca
IP Soroca / Sursa:IP Soroca


Pub