(video) O nouă înregistrare video de la Gațcan: Sunt bine, la moment sunt într-o perioadă de reabilitare psiho-emoțională

La mai bine de o zi, de când ultima dată a fost văzut Ștefan Gațcan, la fel într-un video postat pe rețelele de socializare, câteva minute în urmă pe pagina de Facebook a deputatului a fost publicată o nouă înregistrare, în care declară că se simte bine, iar la moment se află într-o etapă de reabilitare psiho-emoțională.

Foto: facebook

„Stimați deputați, stimați colegi, prieteni, rude vreau să fac unele precizări. Sunt bine, benevol am renunțat la mandatul de deputat. Nu am fost și nu sunt sechestrat. Sunt într-o etapă de reabilitare psiho-emoțională. Rog din suflet nu tensionați oamenii din jur. Sincer vă doresc multă sănătate și discernământ în tot ce faceți”, a declarat Ștefan Gațcan.

Ieri, după mai multe discuții, dar și acuzații de șantaj și sechestrare, Ștefan Gațcan apare într-un video, plasat pe pagina sa de Facebook, în care spune că este bine, dar va lipsi o anumită perioadă.

Deputatul Ștefan Gațcan a părăsit teritoriul Republicii Moldova, informația fiind confirmătă de Poliția de Frontieră, dar și de către alte surse, printre care și parlamentari. Nu se cunoaște, deocamdată, destinația exactă a acestuia, dar potrivit zvonurilor, ar putea fi vorba despre România.

Ștefan Gațcan a anunțat pe 30 iunie 2020 că părăsește fracțiunea PSRM și aderă la Pro-Moldova. Peste o zi se pare că deputatul s-a răzgândit și a anunțat că rămâne în PSRM, dar renunță la mandatul de deputat. În ambele cazuri deputatul nu a ieșit la presă, iar anunțurile au fost plasate pe Facebook.

Gațcan a devenit deputat din partea PSRM, la mijlocul lunii martie, când a câștigat alegerile parlamentare noi pe circumscripția Hîncești.


Pub