23:32:49 16.04.2024
Stiri

FOTO // Președintele Dodon ZÂMBEȘTE din nou

Actualitate 02.07.2020 13:33 Vizualizări2350 Autor: Ziarul National
FOTO // Președintele Dodon ZÂMBEȘTE din nou


Președintele Igor Dodon a avut un început de săptămână încordat, după ce Ștefan Gațcan a anunțat că părăsește fracțiunea PSRM și aderă la „Pro Moldova” lui Andrian Candu. Oficialul nu a comentat evenimentele de luni și de ieri, când Gațcan nu a fost găsit de găsit mai mult de șapte ore. Dodon nu a comentat nici evenimentele de ieri din fața Președinției, care s-au soldat cu îmbrânceli între deputații „Pro Moldova” și forțele de ordine. Instituția prezidențială s-a limitat să remită un comunicat de presă ieri, în care a infirmat faptul că Ștefan Gațcan ar fi sechestrat în interiorul Președinției.

Citește și: Prima REACȚIE a Președinției cu referire la faptul că deputatul Gațcan ar fi sechestrat pe teritoriul instituției

Mai mult, Igor Dodon nu a comentat nici faptul că astăzi opoziția a boicotat ședința Parlamentului și, astfel, a eșuat asumarea de răspundere a Guvernului Chicu.

Citește și: LIVE VIDEO, TEXT // Grupul operativ al MAI, la fața locului. Gațcan ar fi fost amenințat cu „MOARTEA” de persoane cunoscute. „Au fost sunate rudele sale și li s-a spus că i se va tăia gâtul. Unde s-a ajuns? Un deputat este RĂPIT din Parlament...”

În schimb, Dodon a publicat pe pagina sa de Facebook imagini în care apare destins și binedispus, inclusiv într-un lan de grâu sau la deuneri de flori la monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfânt.

Citește și: FOTO, DOC // Răsturnare de SITUAȚIE în privința DEMISIEI lui Gațcan. Deputatul a depus astăzi o PLÂNGERE la PG, iar acum nimeni nu știe locul aflării sale. Unde ar fi fost ÎNCOLȚIT și determinat să-și depună mandatul

„Întreprind o vizită de lucru în raionul Dubăsari. Agenda de astăzi include întrevederi cu conducerea raionului, cu primarii localităților din regiune, cu reprezentanții asociațiilor de veterani, precum și mă voi familiariza cu activitatea mai multor agenți economici, a instituțiilor medicale și educaționale etc. Am informat că în cel mai scurt timp Guvernul va veni cu un set de măsuri menite să sprijine agricultorii, inclusiv în realizarea proiectelor bazate pe tehnologii moderne. Totodată, am reiterat că a fost elaborat un mecanism de subvenționare a dobânzilor și recuperare a TVA-ului pentru agenții economici, inclusiv pentru companiile agricole”, a scris Dodon pe o rețea de socializare.

Citește și: Ședința Parlamentului, FĂRĂ CVORUM: Anunțul Zinaidei Greceanîi

De menționat că alianța PSRM – PD nu mai are majoritate parlamentară, după ce deputatul Ștefan Gațcan ar fi fost evacuat din R. Moldova. PSRM are 36 de deputați, iar PD a rămas cu 13.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md