(video) Au băut până s-au luat la harță: Un bărbat din Chișinău s-a ales cu diverse leziuni, după ce a fost bătut de amicul său. Ambii erau în stare avansată de ebrietate

Un bărbat din Chișinău și-a bătut amicul în propria casă. Poliția spune că victima, în vârstă de 52 de ani, a venit în vizită la prietenul său, iar după ce au consumat băuturi alcoolice s-a iscat un conflict între ei. Stăpânul casei l-ar fi lovit, cauzându-i leziuni corporale. Incidentul a avut loc, marți, 29 iunie, în sectorul Buiucani al capitalei.

Foto: politiacapitalei.md

La fața locului, poliția a depistat doi bărbați, ambii în stare avansată de ebrietate, constatând că sunt prieteni.

Potrivit oamenilor legii, victima, un bărbat în vârstă de 52 de ani a venit în ospeție pe strada V. Corobcean, iar împreună cu stăpânul locuinței, un bărbat în vârstă de 54 ani, au consumat băuturi alcoolice. Ulterior în urma consumului de alcool între ei s-a iscat un conflict care a degenerat în bătaie. Stăpânul locuinței i-a aplicat mai multe lovituri pe suprafața corpului victimei, cauzându-i leziuni corporale.

Individul a fost escortat la inspectorat pentru audieri, iar victimei i-au fost acordate îngrijiri medicale fără a fi transportat la spital.

Suspectul nu este la prima abatere anterior fiind judecat pentru comiterea infracțiunilor de furt și jaf.

Actualmente bărbatul este cercetat penal pentru huliganism, iar dacă va fi găsit vinovat acesta riscă o amendă în mărime de la 27 500 la 52 500 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 3 ani.


Pub