Satul Cairaclia, raionul Taraclia, a fost iluminat de către Partidul „Șor”

Locuitorii satului Cairaclia din raionul Taraclia se bucură, începând din seara zilei de 30 iunie, de iluminare stradală. Proiectul a fost realizat cu susținerea Partidului „Șor”. La evenimentul de inaugurare, locuitorii au fost felicitați de către liderul partidului, Ilan Șor, deputați din partea Partidului „Șor” și reprezentanți ai administrației locale.

Foto: partidulsor.md

În localitate au fost instalate circa 600 de corpuri de iluminat de tip LED pe o nouă rețea electrică cu o lungime de 18 kilometri. A fost implementat un sistem inteligent, care permite aprinderea și deconectarea luminilor la anumite ore.

Într-o adresare video către locuitorii din Cairaclia, deputatul Ilan Șor a spus că, practic, în ultima perioadă în fiecare săptămână Partidul „ȘOR” inaugurează sisteme de iluminat public în satele țării, astfel că promisiunea de a ilumina în acest an peste 100 de sate va fi realizată.

„În timp ce alții fac politică, Partidul „Șor” realizează lucruri concrete pentru oameni. Iluminează sate, asfaltează drumuri și face multe alte lucruri importante pentru oameni. Nimic nu se va schimba în țara noastră atât timp cât politicienii nu vor înțelege că nu mai trebuie să mintă și vor înțelege că e timpul să-și suflece mânecile pentru a munci întru bine oamenilor”, a declarat Ilan Șor.

Prezentă la ceremonia de inaugurare a sistemului de iluminat stradal, deputata Violeta Ivanov a spus că satul Cairaclia a devenit la fel de luminos ca și orașul Orhei.

„Așa va fi în toate orașele și satele unde sunt primari din partea Partidului „Șor”, a declarat Violeta Ivanov, amintind că proiectele și promisiunile asumate de formațiune în fața alegătorilor vor fi realizate.

„Indiferent dacă guvernării îi place sau nu că Partidul „Șor” înregistrează succese prin a ajuta oamenii, noi vom continua tot să facem tot ceea ce am planificat și am promis”, a subliniat Violeta Ivanov.

Iluminat / Sursa:partidulsor.md

Iar deputatul Igor Himici le-a amintit locuitorilor satului Cairaclia că Partidul „Șor” derulează un proiect ambițios de iluminare totală a orașului Taraclia, lucrările căruia vor fi încheiate în ajunul Zilei Independenței.

„Taraclia va deveni cel mai iluminat oraș din regiunea de sud a țării. Așa aducem noi Europa la noi acasă. Prin fapte concrete, muncind zi de zi”, a declarat Igor Himici, specificând că la Cairaclia vor fi derulate și alte proiecte.

În prezent, sunt în plină desfășurare, cu susținerea Partidului „Șor”, lucrările pentru implementarea proiectelor de iluminat stradal în câteva zeci de localități din raionul Orhei. Proiecte similare au fost definitivate în câteva localități din raionul Fălești și Criuleni, acolo unde Partidul „Șor” le-a promis oamenilor în campania electorală că le va aduce iluminat public.

Până la sfârșitul acestui an, Partidul „Șor” va implementa proiecte de iluminat public în circa o sută de localități din țară, inclusiv în toate localitățile din raionul Orhei.


Pub