(video) Ar fi furat mașina colegului de cameră, iar acum riscă să fie închis pentru 4 ani. Ce a declarat bănuitul polițiștilor

A furat mașina colegului de cameră, iar riscă că stea după gratii. Este vorba despre un tânăr, în vârstă de 19 ani, originar dintr-o localitate din raionul Ungheni, care a fost reținut de oamenii legii pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, fiind bănuit de furt. Totul s-ar fi produs în dimineața zilei de 24 iunie, mașina fiind furată din curtea unui bloc de pe bulevardul Decebal din Chișinău.

Foto: politiacapitalei.md

Colegul de cameră al suspectului a alertat poliția. Acesta le-a spus oamenilor legii că mașina de marca ,Volkswagen Pollo”, ce era parcat în curtea blocului de locuit de pe bd. Decebal, i-a fost furată. Prejudiciul cauzat fiind de 32 500 lei.

În urma investigațiilor polițiștii au stabilit că suspectul a sustras cheile de la automobilul ce aparține tânărului cu care locuia la gazdă.

Suspectul a fost reținut în raionul Telenești, fiind ecortat la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale individul și-a recunoscut vinovăția, comunicând că a furat automobilul pentru a se plimba, după care s-a deplasat în raionul Telenești.

Suspectul nu este la prima abatere anterior fiind judecat pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate.

Dacă va fi găsit vinovat, tânărul va fi pedepsit cu o amendă de până la 67 500 lei sau va sta după gratii până la 4 ani.


Pub